Tilbud hjemmeside

En hjemmeside kan ta mange ulike former – alt fra ekstremt avanserte til en one-pager. Det viktigste med en hjemmeside er derimot at den er tilpasset din bedrift og deres mål, og at den er brukervennlig.

Vi tilbyr hjemmesider i flere CMS-systemer

I Horn Media jobber vi med ulike CMS-systemer og kan tilby hjemmesider i ulike prisklasser og utførelser. Opp gjennom årene har vi jobbet med flere hundretalls kunder og har i dag over 700 aktive hjemmesidekunder. Sannsynligheten er derfor stor for at vi allerede har god kjennskap til din bransje, og med det hva som forventes av din kundegruppe når det kommer til bedriftens hjemmeside.

Vi er alltid opptatt av at du som kunde skal få de beste resultatene. Med det ønsker vi også å kunne komme med gode tilbud basert på dine spesifikasjoner og ønsker.

“Hæ, virkelig, er det prisen?" Jeg har så mange venner som heller har satt opp en hjemmeside selv fordi de tenkte det ville være aaaltfor dyrt å opprette en hjemmeside gjennom et byrå… “. Dette var noe en av våre kunder sa da vi presenterte tilbudet for hjemmesiden.

Hva får du inkludert i hjemmesidetilbudet?

Inkludert i prisen ligger også drift og hosting av nettstedet ditt – helt frem til avtalen avsluttes. Alle sider fra oss blir satt opp med høy teknisk standard med automatiske løsninger for responsive design. Dette sørger for at hjemmesiden indekseres av Google og kan rangere i søkemotorene, en viktig faktor for å lykkes med din digitale tilstedeværelse.

Hva skjer etter du har takket ja til et tilbud om hjemmeside fra oss

Når du mottar et tilbud på en hjemmeside fra oss vil du få et detaljert dokument med alt som er planlagt og avtalt. I tilbudet vil du få en detaljert beskrivelse om hva ulike faktorer betyr, bakgrunn for tilbudet, fremgangsplan, avtalevilkår og eventuell tilleggsinformasjon dersom det er inngått avtale om eventuelle tilleggstjenester, eksempelvis tekstproduksjon på hjemmesiden.

Prosessen fra aksept av tilbud frem til lansering

  1. Aksept av tilbud: Vi setter i gang å jobbe med hjemmesiden etter tilbudet er signert.
  2. Oppstartsmøte: Det blir avtalt dato og klokkeslett for et oppstartsmøte. Dette vil bli hold av enten designer eller din medierådgiver. Her blir det gått over alt som skal gjøres på hjemmesiden.
  3. Førsteutkast: Med mindre selger informerer om lengre leveringstid har vi en standard leveringstid på 2-3 uker etter oppstartsmøte.
  4. Gjennomgang av utkast: Du vil få beskjed når første utkast er klart og det blir satt opp et nytt møte hvor du sammen med selger eller designer går gjennom hele siden, seksjon for seksjon. Du vil da ha mulighet til å kommentere på feil, mangler, ønsker og annet. Etter møte vil du også få tilsendt en link som gir tilgang til utkastet slik at du selv kan gå over det i fred og ro og eventuelt komme med flere tilbakemeldinger.
  5. Oppdatering av utkast og avslutningsmøte: Når endringene du ønsker har blitt oppdatert setter vi av tid til et møte hvor vi går over de siste detaljene og får godkjenning til lansering. Du vil også bli bedt om å gi oss tilgang til domenet ditt slik at vi kan gjøre alt klart til lansering.
  6. Lansering: Etter du har gitt din godkjenning lanserer vi siden. Samtidig vil du få tilsendt et infoskriv og hjelpeartikler samt en egen innlogging til å utføre endringer på nettsiden. Vi er også nøye med å teste gjennom siden etter lansering for å forsikre at alt fungerer som det skal.

Synes du dette virker som en grei prosess å forholde seg til? I Horn Media er vi svært opptatt av at du som kunde skal få en forståelse for de tiltakene vi gjør. Vi er derfor behjelpelige med alle spørsmål du måtte ha og gjemmer oss ikke bak avansert fagspråk når vi snakker med deg som kunde.

Book et uforpliktende møte med oss i dag og få et tilbud på din nye hjemmeside!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.