Profesjonelle hjemmesider

Er du ikke digitalt tilstede i dag er sjansen stor for at du taper på dette, faktisk er det nesten garantert at du taper på dette. Men det holder ikke bare å være tilstede på nettet, hjemmesider skal også være profesjonelle. Det betyr at de må være godt nok satt opp, både hva gjelder design og teknisk standard, for å kunne være av interesse.

Verdien av profesjonelle hjemmesider

Verdien av profesjonelle hjemmesider er stor. For mange kan det å unnvike fra å bygge en hjemmeside bety at konkurrentene dine overgår deg og får kunder som potensielt kunne vært dine.

 Profesjonelle hjemmesider er i og for seg ingenting nytt, men med den raske utviklingen og digitaliseringen av alt vi gjør, er profesjonelle hjemmesider fremdeles utrolig viktig. Det handler om å følge med på markedet og hva som beveger seg blant brukere, eksempelvis endring i atferd og forventninger blant kunder. De hjemmesidene som blir betraktet som skikkelig gode er også de som putter brukeren først.

Forventinger til profesjonelle hjemmesider

Det er ikke lenge siden det holdt med å ha en digital profil på nett, men i dag er det helt andre forventninger. Brukere forventer brukervennlighet, tiltalende design, CTA (Call to action) knapper, informasjonen de er på jakt etter, og ikke minst et responsivt design. 

 Du kan lese mer om responsive design for hjemmesider her

Dette gjør en hjemmeside profesjonell 

Hvorvidt en hjemmeside oppfattes som profesjonell eller ikke er i hovedsak opp til brukeren. En hjemmeside varierer i hvordan den er satt opp og hva som er formålet, likevel vil det alltid være visse faktorer som går igjen for at hjemmesiden fungerer optimalt og anses som god, og det både for B2B og B2C. Dette inkluderer:

  • Design
  • Det tekniske
  • Brukervennlighet
  • Tekst og innhold
  • Oppdatert
  • Refleksjon av bedriften

Er dette på plass har du også et godt utgangspunkt for å bli oppfattet som en aktuell aktør for de besøkende som er på utkikk etter det du tilbyr. Har du en profesjonell hjemmeside vil det også være lettere for google å finne dere. En ny hjemmeside betyr også at du kan legge til funksjoner som du tidligere ikke har hatt, eller som du vet er viktige for kunden. Med det får du også et bedre utgangspunkt for at deres side innehar det brukeren er på jakt etter.

En utdatert hjemmeside vil ikke få deg der du vil være

Sett bort ifra eksisterende kunder vil en hjemmeside sette grunnlaget for hvordan bedriften blir oppfattet. En gammel og utdatert hjemmeside vil ha liten påvirkningskraft i å få brukeren til å gjennomføre et kjøp, booke et møte etc.

Hvordan holder vi hjemmesiden deres profesjonell?

I Horn setter vi opp profesjonelle hjemmesider som gjør det enkelt for kunder å foreta seg det de kommer for å gjøre. Alle hjemmesider satt opp av oss holder høy teknisk standard og vil også være skreddersydd for dine behov og formål.

Vi hjelper deg så hjemmesiden holder seg profesjonell etter lansering. I våre drift- og hosting avtaler ligger det også inkludert at vi sørger for at hjemmesiden holder seg oppdatert i henhold til bransjestandard, både fra Google selv og datatilsynet. Vi utfører nødvendige oppdateringer etter hvert som behovet melder seg, og sørger i tillegg for at siden din er sikker.

Ønsker du en hjemmeside som står til dagens standard? Snakk med oss, vi vet hva som kreves av en profesjonell hjemmeside. Over årene har vi hjulpet over 600 bedrifter å sette opp sin nye hjemmeside.

Les mer om hvordan vi sørger for profesjonelle hjemmesider

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.