Hjemmeside for bedrifter med profesjonelt design

Ettersom Internett aldri ble en døgnflue, og vi mennesker liker effektive og smarte løsninger har viktigheten av en flott hjemmeside design blitt mer og mer sentralt for bedriftene, i kampen om kundene.

Dagens hjemmeside må kunne representere bedriften utad, og må ha en rød tråd visuelt sett, samtidig som den blir forstått av målgruppen. Vi i Horn Media hjelper deg!

Hjemmeside designer 

I Horn Media benytter vi ulike CMS-systemer for å designe hjemmesider. Vi jobber også med design av nettbutikker. Har du en hjemmeside i en av designerene vi arbeider med kan vi også bistå med videreutvikling av din eksisterende hjemmeside.

Webflow: En av de mest tiltalende aspektene ved Webflow er dens visuelle programmeringsgrensesnitt. Dette gir designere muligheten til å bygge komplekse, responsivt designede nettsteder uten å måtte skrive kode manuelt. Webflow kommer også med et innebygd Content Management System (CMS) som er like intuitivt som resten av plattformen. Dette gjør det enkelt å legge til og administrere innhold uten å måtte dykke inn i komplekse databaser.

Wordpress: En av de største fordelene med å bruke Wordpress til å designe en hjemmeside er mulighetene du har for utvidelse. Som hjemmeside designer har Wordpress et bredt utvalg av plugins tilgjengelig som kan legge til ekstra funksjonalitet til nettstedet ditt, fra bildeskyvevisninger til betalingsløsninger og e-handelsløsninger. Dette gir deg muligheten til å legge til komplekse funksjoner uten å måtte kode dem fra bunnen av.

Shopify: Shopify er kjent for sin brukervennlighet. Plattformen er intuitiv og enkel å navigere, noe som gjør det mulig for brukere uten mye teknisk bakgrunn å sette opp og drive en nettbutikk. Shopify tilbyr en rekke betalingsalternativer rett ut av boksen, inkludert sin egen betalingsgateway, Shopify Payments, samt integrasjon med andre populære betalingsløsninger som PayPal og Stripe.

Hvem skal designe hjemmesiden?

Selv om flere av disse designerne er lette å jobbe med, krever alle at du setter deg inn i systemet og blir kjent med verktøyene og mulighetene som er tilgjengelig. Spesielt om du allerede har det hektisk med driften, kan det være en god ide å overlate design av hjemmeside til profesjonelle. Men om du ønsker å undersøke på egen hånd, er det ingenting som stopper deg. Det finnes en rekke flere CMS-systemer og nettsidebyggere du kan ta i bruk. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med de ulike alternativene.

For deg som ønsker en leverandør med lang erfaring og med høyt fokus på sine kunder, er vi i Horn Media det naturlige valget for din bedrift - Ikke bare er vi opptatt av godt hjemmeside design, men vi er like opptatt av at du som kunde føler deg trygg, både i forkant, underveis og i etterkant av produksjonen av den nye hjemmesiden.

I samarbeid utformer vi en kravspesifikasjon som gjør det enkelt og oversiktlig for deg som kunde å holde styr på teknisk gjennomførelse og leveringstider.

Intuitivt hjemmeside design som blir forstått

Innen markedsføring og reklame har bransjen stortsett hatt tre sekunder på å overbevise leseren. På Internett får du sjelden tre sekunder, derfor er det viktig at hjemmesiden er designet intuitivt for hva målgruppen forventer å møte når de besøker hjemmesiden.

Sørg for at noen ser hjemmeside designet for bedriften

Selv i dag er det mange bedrifter som tenker at nytt hjemmeside design er nok for å tilegne seg haugevis med nye kunder. De fleste bedrifter ønsker å være mest synlig på Internett. Dette medfører til at du må gjøre noen grep for å bli konkurransedyktig.

Dersom ingen finner hjemmesiden din, har du heller ikke behov for et nytt design.

Vi i Horn Media hjelper deg med å legge en strategi som gjør det nye hjemmeside designet synlig - nøyaktig der hvor målgruppen din befinner seg når de ønsker å finne dine tjenester.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.