hjemmeside for små bedrifter

En hjemmeside er en viktig markedsføringsressurs for små bedrifter, da det kan gi dem en digital tilstedeværelse og øke synligheten deres for potensielle kunder. 

Hjemmeside for små bedrifter – en investering som kan gi verdi etter kort tid 

Vi forstår at det  å lage en hjemmeside kan virke som en overveldende oppgave, og spesielt for små bedrifter som kanskje har få ressurser og lite tid tilgjengelig. 

Det er imidlertid viktig å huske at en hjemmeside kan være en svært effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder, etablere et profesjonelt omdømme og øke salget. Legger dere ned litt tid nå, vil bedriften kunne tjene godt på investeringen allerede kort tid etter at hjemmesiden er lansert. 

Har du ikke hjemmeside som en liten bedrift taper du

Som byrå ser vi daglig hjemmesider som ikke har blitt oppdatert på en stund, eller så kommer vi over små bedrifter som enda ikke har en hjemmeside. Her risikerer du å tape stort. En digital synlighet er i dag langt viktigere enn mange tror – og er klar over. 

I Horn Media spesialiserer vi oss på å hjelpe små og mellomstore bedrifter med deres digitale tilstedeværelse. Vi har i dag over 700 aktive hjemmeside-kunder innenfor forskjellige bransjer.

Les hva andre små bedrifter sier om hjelpen de har fått 

Hvorfor er det viktig med en hjemmeside for små bedrifter? 

De aller fleste bedrifter opplever i dag høy konkurranse fra lignende aktører. I kampen om kundene som befinner seg digitalt, gjelder det å ha en god hjemmeside. For nye kunder er det nærmest umulig å finne bedriften din om du ikke har en hjemmeside. Spesielt når flere og flere har begynt å søke etter bedrifter basert på lokasjon, vil en hjemmeside være din beste sjanse for å nå disse kundene. Kanskje er du heldig at potensielle kunder har fått en anbefaling, men potensialet er enormt mye større om du er på nett.

Hva bør en hjemmeside for små bedrifter inneholde? 

Når brukere er inne og ser på hjemmesiden til små bedrifter vil dette være førsteinntrykket de får av bedriften. Bruk den til å vise dine fremtidige og eksisterende kunder hvem dere er, hva dere kan tilby og ikke minst hvorfor de skal velge dere fremfor andre aktører. 

Hjemmesiden deres burde også være en kommunikasjonskanal mellom dere og kunder, som gjør det lett for dem å komme i kontakt med selskapet. Dette kan både være i form av “kontakt oss” sider, samt chat-løsninger. 

Hjemmesiden din vil være en av de største kildene for innhenting av informasjon. FAQ sider hvor kundene kan finne svar på spørsmål de sitter inne med kan være en god løsning for å redusere antall mails eller spørsmål fra kunder som ikke er sikre på om de ønsker å gjøre en konvertering enda. Informasjon som omhandler åpningstider, lokasjon, områder dere tilbyr tjenester/shipper til og hva et samarbeid med dere innebærer m.m. Alt dette er nyttig informasjon som besøkende på siden vil ha bruk for.  

I kampen om kundene, vil også referanser eller gode tilbakemeldinger spille en avgjørende rolle. Hjemmesider for små bedrifter som utfører tjenester, bør kunne vise til tidligere arbeid som er utført i form av referansetekster, bildegallerier eller lignende. 

For ikke å nevne må selvfølgelig hjemmesiden din også ha bilder. Bilder er med på å skape et mer helhetlig inntrykk av bedriften, og appellerer til menneskers følelser og vår assosiasjonsevne. Det betyr naturligvis at dårlige bilder kan ha en negativ effekt. Vær derfor obs på at du bruker bilder som ser estetisk pene ut, eller som innfrir standarden som forventes av brukere. 

Fremdeles er det en rekke ting som burde være på plass. Få en mer detaljert innføring ved å lese 6 viktige tips til din nye hjemmeside

Hjemmesiden din er avgjørende for resultatet av markedsføringen din

En god hjemmeside er også viktig for å kunne bruke den som markedsføringskanal. Det kan brukes til å annonsere spesielle tilbud, arrangementer og nye produkter, og til å samle inn kundeinformasjon for markedsføringsformål. Spesielt om du kjører annonser er det utrolig viktig med gode landingssider for de som kommer fra annonsen. Er ikke hjemmesiden i en god stand da, har du brukt penger på mennesker som ikke kommer til å ta det videre. 

Fra tidligere erfaring vet vi at flere små bedrifter ser på pris som en hindring for å skaffe en hjemmeside. Dette er fullt forståelig, men i mange tilfeller vil det også være mulig å sette opp en hjemmeside som ikke trenger å koste skjorta. I Horn Media tilbyr vi hjemmesider til små bedrifter til en passende pris, basert på dine ønsker og behov. 

Book møte å få et tilbud på hjemmeside

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.