Hjemmeside

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside til dine behov

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Kjenner du deg igjen?

Har du tenkt over at hjemmesiden din vil være det som setter standarden for hvordan potensielle, eksisterende og nye kunder oppfatter deg? Ikke minst er det også en representasjon av hvordan du ønsker å fremstå for nåværende og fremtidige ansatte. Nettopp derfor er det viktig å sørge for at hjemmesiden viser dere frem på beste vis.

Hva gjør en hjemmeside god?

I dag er det en rekke faktorer som må være på plass for at en hjemmeside skal kunne anses som god.

Først og fremst må du passe på at hjemmesiden er tilpasset din bedrift. Ved oppsett av en ny hjemmeside må du derfor tenke på hvem dere er, hva du ønsker å si, hva kundene dine er på jakt etter og eventuelt hva nye kunder trenger å vite.

Altfor mange bruker i dag standardiserte maler som ikke passer tjenestene de tilbyr og som anonymiserer bedriften. I Horn setter vi opp alle hjemmeside med tanke på hvem bedriften er og tar aktivt avstand fra bruken av standardiserte maler.

Med dagens høye mobilforbruk er det også kritisk at hjemmesiden din ser bra ut på mobil. Dette sier seg selv når den absolutt største andelen av trafikken vil komme fra telefonene til folk. På lik linje er det viktig at du har en god sidestruktur. Hjemmesiden din skal gjøre det enkelt for folk å finne frem til det de ønsker. Dette går på brukervennlighet og mangler du dette risikerer du at folk ikke gidder å være inne på hjemmesiden din.

Videre kommer det tekniske aspektet inn. For at hjemmesiden skal fungerer optimalt er du avhengig av at det tekniske arbeidet på hjemmesiden er utført på riktig måte. Dette reduserer sannsynligheten for brutte linker eller at nettsiden faller ned. Ønsker du at hjemmesiden skal rangere i søkemotorene kommer du ikke langt om det tekniske ikke er på plass. Uten teknisk god standard blir det også nærmest umulig for Google å lese siden.

Til slutt har vi innhold. En hjemmeside kan se så fin ut som bare det, men om det ikke finnes et snev av informasjon om det besøkende ser etter, hva er egentlig poenget med siden da? Pass derfor på at du legger til godt innhold som er av verdi for den som leser.

Hvorfor skal du velge oss som leverandør av hjemmeside?

Som vi allerede har nevnt setter vi opp alle hjemmesider tilpasset din bedrift. Samtidig hjelper vi deg å forstå hvordan hjemmesiden skal se ut for å kunne fremme det som er viktig for både deg som bedrift, dine kunder og bransjen du befinner deg i. Hjemmesiden blir med andre ord skreddersydd til ditt bruk, ikke noen andre sitt.

Alle hjemmesider laget av oss blir også satt opp med en svært høy teknisk standard. Dette for å sikre at vi også har de beste sidene å jobbe med om det også skal jobbes videre med markedsføring. Vi påser alltid at teknisk arbeid er utført riktig. I det ligger det at vi sender inn sitemap, skriver metabeskrivelser, bruker riktig H1-H6 og drøssevis med andre ting som ikke gjør seg selv. Med det kan du være sikker på at siden din vil fungere optimalt, laste fort og ikke minst bli indeksert av Google!

Som en ekstra pluss har vi kanskje markedets mest ledende driftsavtale. Som kunde av oss vil vi fortsette å passe på at hjemmesiden din fungerer slik den skal etter lansering, uavhengig om det er 2 eller 5 år siden den ble opprettet. I tillegg tilbyr vi som et av få byråer å optimalisere nettsiden i takt med endringer fra Google og datatilsynet. Skulle det skje noen endringer som kunne betydd nedetid for din hjemmeside, oppdaterer vi dermed det som må oppdateres helt kostnadsfritt slik at dette ikke skjer.

I dag har vi over 600 aktive hjemmesidekunder, noe som øker hvert år med 100+ nye. Benytter du deg av oss kan du være sikker på at våre webdesignere og utviklere har solid erfaring med å opprette hjemmesider for kunder som ligner deg og din bransje.

100% fornøydhetsgaranti

Vi er skråsikre på at du kommer til å bli fornøyd med oss som leverandør av din hjemmeside. Derfor tilbyr vi som eneste (som vi vet) en garanti som sikrer at du blir fornøyd med hjemmesiden vi oppretter. Garantien innebærer at vi gjør justeringer og kommer med nye utkast, til prisen som er avtalt, helt til du gir oss klarsignal for lansering! Spiller ingen rolle om det er 2 eller utkast - det viktigste er at du blir fornøyd!

Trenger du en ny hjemmeside som passer din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt. Book et møte med en av våre strategiske rådgivere i dag!