Nettbutikk

Å starte nettbutikk er noe mange har lyst til, men når alt du ser er skyhøye priser og komplekse oppsett er det forståelig at det hele kan virke noe uoverkommelig. Men, en nettbutikk er egentlig ikke stort annerledes enn en nettside, og det finnes flere alternativer der ute – både enkle og mer avanserte. 

I Horn Media har vi lang erfaring med oppsett av nettbutikker og vet hvordan vi skal finne løsninger med de riktige funksjonene for ditt behov og budsjett.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside til dine behov

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

HVA ER FORMÅLET MED NETTBUTIKKEN?

Selv om formålet med en nettbutikk for de fleste er salg, finnes det flere plugins som kan legges til for å utvide bruken av nettbutikken. Dette kan for eksempel være integrasjoner med regnskapet, medlemskapsfordeler, chat-løsninger, frakt, varebeholdning og bookingsystemer m.m. Det er derfor viktig å tenke over hvilke funksjoner du ønsker at nettbutikken skal ha. Dette vil være avgjørende for hvordan vi best mulig kan sette opp en nettbutikk som bidrar til å nå dine mål.

Hvordan setter vi opp nettbutikk?

Ved oppsett av en nettbutikk vil vi alltid snakke med deg for å få en forståelse for hva det er du ønsker å få ut av nettbutikken. Vi jobber med flere ulike systemer og kan sette opp alt fra små nettbutikker med få artikler, til nettbutikker som har et større utvalg og mange produktkategorier. Under arbeidet med nettbutikker vil du både ha muligheten til å skreddersy designet til nettbutikken som du selv ønsker, eller du kan ta utgangspunktet i en mal som deretter blir tilpasset akkurat deg og dere.

Det viktigste er at nettbutikken er brukervennlig, har de løsningene som kundene dine forventer og ikke minst at den gir et godt og riktig inntrykk av deres bedrift.

Hva bestemmer prisen på nettbutikk?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på en nettbutikk. Blant de største driverne har vi størrelse, integrasjoner og ikke minst hvor komplekst designet kommer til å være. En annen faktor som kan være med på å avgjøre prisen er innhold. Om du skal selge varer eller tjenester er det også viktig at du forteller om dette, og har informasjon tilgjengelig for brukeren. Mange velger å bruke en profesjonell tekstforfatter for å gjøre dette. Velger du å benytte deg av en tekstforfatter vil dermed prisen kunne øke, men til gjengjeld har du godt og selgende innhold på siden. På tampen av dette kommer også kostnader for hosting, domene m.m. Dette vil derimot ikke nødvendigvis måtte være veldig dyrt, alt ettersom hva du velger og foretrekker.

Viktig å utføre vedlikehold og oppdateringer

Etter vi har lansert en nettbutikk vil vi også stå for hosting og vedlikehold. Inkludert får du markedets kanskje mest komplette hostingavtale som sikrer at din løsning vil fungere like godt om et eller fem år. Med det kan du konsentrere deg om det viktigste – å drive bedriften fremover.

Hvorfor velge oss?

I Horn Media har vi hjulpet en rekke kunder å sette opp sin nye nettbutikk. I løpet av årene har vi opparbeidet oss en solid kompetanse som gjør oss i stand til å anbefale riktige løsninger for ditt behov. Vi er godt kjent med ulike nettbutikk-systemer og er nøye med at sidene som settes opp er teknisk gode. Både før og etter lansering tester vi nettbutikken for å forsikre at alt fungerer som det skal. Ved jevnlige mellomrom vil vi også kunne gå inn og optimalisere for nye løsninger eller alternativer som har kommet på markedet. Samtidig holder vi alle våre løsninger oppdatert i henhold til bransjestandard kostnadsfritt.

Lyst til å sette opp en ny nettbutikk? Vi hjelper deg.