VELKOMMEN TIL HORN MEDIA - DITT MEDIEBYRÅ I OSLO

Detaljer

Innledning

Vi i Horn Media er et fullservice digitalt mediebyrå som holder til i Oslo. Fullservice betyr at vi kan levere tjenester innenfor alt av digital markedsføring, enten det er SEO, nettsider, Google ADS, sosiale medier, e-post markedsføring eller grafisk design.

Vi har alt av ansatte inhouse og våre ansatte er spesialister på sitt eget fagfelt. Det vil si at personen som jobber med Google ADS ikke jobber med annonsering på Facebook, men utelukkende sitt fagfelt. Ved å ha spesialister mener vi at vi kan levere bedre resultater innenfor hver eneste kanal.

Hva er et digitalt mediebyrå?

Et digitalt mediebyrå er en virksomhet som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å planlegge, kjøpe og administrere digital reklameplass på kanaler som sosiale medier, søkemotorer og programmatiske annonser. Som digitalt mediebyrå er vi eksperter innen digital markedsføring og hjelper kundene våre med å velge de mest effektive kanalene for å nå sin målgruppe. Vi analyserer også reklameeffektiviteten ved hjelp av ulike målinger og rapporter, og gir råd om hvordan reklamen kan forbedres.

Som et fullservice digitalt mediebyrå gir vi kundene en helhetlig tilnærming til deres digitale markedsføringsbehov, noe som sikrer at budskapet når frem på en kostnadseffektiv måte. Vi tilbyr tjenester som oppsett av hjemmeside, mediastrategi, kreativ utvikling, søkemotoroptimalisering (SEO), programmatisk annonsering og sosiale medier. Vi hjelper også kundene med å forstå det digitale reklameøkosystemet samt velge de beste kanalene for å nå sin målgruppe.

Digital markedsføring er en viktig del av bedrifters markedsføringsmiks, og et digitalt mediebyrå kan hjelpe deg med å utnytte dine digitale muligheter på en målrettet og effektiv måte. Som digitalt mediebyrå har vi ekspertise og erfaring innen digital markedsføring, og gir kundene en enkel og effektiv måte å nå sine digitale mål på.

Hvem passer et mediebyrå for?

I hovedsak passer et mediebyrå alle bedrifter som ikke har kompetanse på markedsføring internt eller har muligheten til å ansette flere stillinger innenfor markedsføring. Dersom dette er tilfelle, kan du få mye ut av å jobbe med et mediebyrå.

Markedsføring i dag er et stort felt der man også må sitte med spesiell kompetanse innenfor flere felt for å gjøre en god jobb. Det er sjeldent at noen som er flinke med SEO også er gode både på wedesign og sosiale medier. Derfor er det mer effektivt og lønnsomt og samarbeide med et byrå som har spesialister innenfor hvert av fagfeltene.

Et samarbeid med et mediebyrå betyr også at du får et selskap som har erfaring med og løse lignende problemstillinger og mål som bedriften din har. Med det vil et mediebyrå raskere kunne ta deg fra A til Å.

Vi er et fullservice mediebyrå som holder til i Oslo. Her hjelper vi bedrifter over hele landet med synlighet, markedsføring, nettsider, strategier og mer. Ta kontakt med oss i dag om du har behov for et digitalt mediebyrå.

Hvordan velge det rette mediebyrået for deg?

Mange kunder synes det er vanskelig og sammenligne mediebyråer i forhold til både pris og tjenester, da dette kan variere veldig. Noen byråer anbefaler strategi "X" og tar kroner "X", mens andre anbefaler noe helt annet til en helt annen prisklasse. Det viktigste når du velger et mediebyrå er at du velger de som du tror kan gi deg best mulig resultater. Samtidig kan vi av erfaring si at veldig få bedrifter faktisk er klar over resultatene de får fra sitt mediebyrå eller markedsføringen de gjør generelt. Derfor mener vi at det også er viktig at du får en forståelse av hva du skal gjøre, hvorfor, og ikke minst hvordan man skal måle resultatene slik at du som kunde er klar over hvilken avkastning du har på din investering.

Hvilke kunder spesialiser Horn Media seg på?

Vi spesialiserer oss på å jobbe med små og mellomstore bedrifter. Det vil egentlig si alt fra 1 ansatt til 100 ansatte. Samtidig har vi også noen kunder som er større enn dette. De kundene som hovedsakelig velger oss som sitt mediebyrå er bedrifter som ønsker flere henvendelser og kunder. Vi spesialiserer oss på å hente inn flere kunder ved hjelp av digital markedsføring, uansett om dette er ved hjelp av Google ADS, SEO, annonsering på sosiale medier eller Meta.

Hvis du ønsker noen som kan hjelpe deg med kommunikasjon, PR, eller publisere innhold på sosiale medier, uten at det er en del av en større strategi for å skaffe deg flere kundehenvendelser, er ikke vi riktig mediebyrå for deg. Hvis du derimot ønsker en strategi som gir deg flere henvendelser og kunder, burde du kontakte oss.

Hva skiller oss fra andre mediebyråer og hvorfor skal du velge oss som ditt mediebyrå?

I Horn har vi et fokus på å velge riktige kanaler og budsjetter i henhold til din bedrift sitt mål. Etter hva vi har erfart er det mange som tidligere har jobbet med andre mediebyråer som ikke føler de har en oversikt over hva de gjør eller hvorfor de gjør ting. Samtidig vet de egentlig ikke resultatene som markedsføringen gir. I dagens digitale verden hvor alt er målbart er det å kaste penger ut av vinduet hvis man ikke vet eksakt hvor mange telefoner, kontaktskjema- eller mailhenvendelser markedsføringen din gir. Dessverre er realiteten at enda så vet ni av ti bedrifter ikke hva de får igjen for markedsføringen. Noen tror de vet det siden de måler klikk, visninger, CTR og andre begrep, samtidig så er det viktigste for alle vi snakker med hvor mange nye kunder du faktisk får.

Så det du skal være trygg på når du velger oss som ditt mediebyrå er at du får en forståelse av hva vi gjør, hvorfor vi gjør det, resultatene det gir, og ikke minst hvordan vi sammen skal nå målene som du har for din bedrift.

Hva sier våre kunder om oss som mediebyrå?

Lyst til å se hvordan vi arbeider? Les flere av våre referanser her.

Velkommen til Horn Media - Kontakt oss i dag!

Vi skaper resultatene du er ute etter ved å finne riktig strategi for din bedrift. Vi er et mediebyrå i Oslo som holder til på Skullerud, men vi tar på oss oppdrag over hele landet. Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt!  Vi har dyktige rådgivere som står klare til å hjelpe deg med din digitale markedsføring. Skulle du ha noen spørsmål i forbindelse med hvordan vi jobber, er det bare å ta kontakt. Book et møte nedenfor, send oss en mail på mail@hornmedia.no eller ring oss på 22 88 19 30.

Ofte stilte spørsmål

Kan dere ta på dere kunder fra andre steder i landet?

Selv om vi er mediebyrå i Oslo, jobber vi med kunder fra hele landet og faktisk noen få i utlandet. Vi ser ingen begrensing med det vi jobber med, eller fordel eller ulempe med at vi ikke er 500m nede i gata. De fleste møtene foregår på video og hvis det er store ting man skal gå gjennom har man alltid muligheten til å ta en dag eller to et annet sted.

Hvem kan jobbe i et mediebyrå?

De fleste hos oss har en bachelor- eller masterutdannelse i markedsføring eller innenfor webutvikling. De går også gjennom intensiv opplæring internt når de blir ansatt. Vi har også noen som har jobbet med sitt spesialfelt i flere år i andre byråer, eller har lært ting på egenhånd med oppgaver som ikke krever en utdannelse. Vi mener at alle ting kan læres på egenhånd, så det viktigste er interessen du har for markedsføring, og at man lærer seg hvordan man kan bruke den til å hjelpe bedrifter med å nå målene sine – som er den viktigste oppgaven et byrå har. Ønsker du å se om vi kan være riktig sted for deg kan du sende oss en mail.

Hvorfor er det så stor forskjell i pris mellom aktører?

Dette er noe vi selv lurer på mange ganger. Det som er viktig er å se hva som er inkludert og ikke, samt at man spør om hvordan aktørene jobber i forhold til prisen du har fått. Samtidig som i alle bransjer så finnes det rimelige og dyre alternativer. Det viktigste vi kan si er at du finner noe som passer dine behov og mål, og ikke minst som kan gi deg resultater. 1000 kr spart hvis du får fire henvendelser mindre i måneden er mye mer tapt enn tjent.

Kan jeg ikke gjøre det selv istedenfor å bruke et mediebyrå?

Alt fra nettside til markedsføring kan man gjøre selv, samtidig så er jo det viktigste markedsføringen gir deg resultater. Hvis du må betale noen 10.000 kr for å gjøre noe, men det skaffer din bedrift 25 henvendelser hver eneste måned i stedet for at du gjorde det selv kostnadsfritt og fikk 5 henvendelser, så er valget for de fleste bedrifter enkelt. Selv om man gjøre det selv, er ikke det alltid det som er mest lønnsomt.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.