Kontakt oss

Våre tjenester

Medierådgivning

De fleste bedrifter vi snakker med på daglig basis har ikke oversikt over hva digital markedsføring kan gjøre for dem eller hva de gjør i dag og resultatene det skaper. Hvis dette også er deg kan vi med stor sikkerhet si at du går glipp av en enklere og mer behagelig hverdag som leder eller bedriftseier.
Les mer

Nettside

I dagens digitale samfunn setter nettsiden din standarden for hvordan du ønsker at bedriften din skal fremstå for eksisterende kunder, potensielle nye kunder, samarbeidspartnere og ikke minst internt for dine ansatte. Det er derfor ingen tvil om at nettsiden til bedriften bør bli prioritert og vise frem bedriften på en en god måte!
Les mer

Google Ads

De fleste som har jobbet med digital markedsføring vet hva Google ADS er, men som vi ofte ser bruker også mange bedriftseiere budsjettet sitt helt feil. Spesielt når du betaler per klikk kan dette koste deg dyrt og være forskjellen på om din bedrift når sine mål eller ikke.
Les mer

SEO

SEO eller søkemotoroptimalisering er noe mange bedrifter tror de vet hva er og som de jobber aktivt med. Dessverre viser dette seg sjeldent å være tilfelle. Det kan være store summer som blir lagt på bordet om du ikke har full kontroll på hvor synlig nettsiden din er når folk aktivt leter etter tjenestene eller produktene du tilbyr!
Les mer

Sosiale medier

Selv om du kanskje skulle ønske det så er det ikke slik at alle dine drømmekunder aktivt leter etter deg og din bedrift, du må faktisk finne dem. Når vi vet at 8 av 10 sjekker sosiale medier opptil flere ganger daglig og kun 4 prosent sier at de aldri bruker sosiale medier er sannsynligheten veldig stor for at dine neste kunder også befinner seg der.
Les mer