Tjenester

Horn Media er et fullverdig mediebyrå som tilbyr rådgivning, innholdsproduksjon, annonsering og søkemotoroptimalisering. Vi skreddersyr også nettsider, landingssider og nettbutikker, og hjelper deg med alt av grafisk design, foto og video.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Medierådgivning

Våre strategiske rådgivere hjelper deg som bedrift å nå dine mål innenfor digital markedsføring. Vi hjelper deg å finne ut av hva som er riktig fokus for deg, hvor markedsbudsjettet ditt bør bli brukt og hvordan du kan få flere konverteringer. Vi skreddersyr en markedsplan, optimalisert for at du skal få mest mulig igjen for ditt budsjett og øke din omsetning.

Lær mer
Medierådgivning ikon
Innhold ikon

Innhold

Innhold i form av tekst, seo, foto og video har blitt viktigere og viktigere for alle bransjer de siste årene. Skaper du ikke godt innhold for dine eksisterende og potensielle kunder betyr det at du lar resultater bli liggende igjen på bordet. Våre strategiske rådgivere og innholdsprodusenter tilpasser innholdet til din strategi som til syvende og sist betyr mer oppmerksomhet og salg.

Lær mer

Nettsider

Vi utvikler nettsider som skaper gode førsteinntrykk, er tilpasset alle skjermstørrelser, søkemotoroptimalisert, brukervennlige og har kort lastetid. Viktigst av alt så lager vi nettsider tilpasset din bransje og dine kunder som fører til flere konverteringer og resultater for din bedrift.

Lær mer
Nettsider ikon
Annonsering ikon

Annonsering

I dagens digitale verden finnes det utallige måter å nå dine eksisterende og potensielle kunder. Dette betyr at det er viktig hvor i salgssyklusen du når dine kunder, og hvilket budskap som gir din bedrift best mulig “return on investment”. Vi hjelper deg å finne ut hvor kundene dine befinner seg, og hvilke plattformer som gir bedriften din best mulig resultater.

Lær mer

E-postmarkedsføring

Ønsker du å kommunisere med eksisterende og potensielle kunder direkte og rimelig? Har du ikke en strategi for e-postmarkedsføring går du glipp av kanalen med høyest fortjeneste. Våre eksperter hjelper deg å utforme budskap, innhold og en strategi som skaper best mulig resultater.

Lær mer
E-postmarkedsføring ikon
Grafisk design ikon

Grafisk design

I dagens digitaliserte samfunn vurderes seriøsiteten og inntrykket av en bedrift ut i fra hvordan den presenteres på nett. God grafisk design kan være avgjørende for din suksess. Våre grafiske designere har lang erfaring fra flere bransjer, og kan hjelpe deg å skape en grafisk profil som gjør at din bedrift skiller seg ut i mengden.

Lær mer