Woocommerce

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Innledning

Skal du sette opp nettbutikk? Woocommerce er Wordpress sin egen nettbutikkløsning som gir deg full kontroll over nettbutikken. Bruker du Woocommerce eier du all dataen din, inkludert brukerdata, ordrehistorikk og rapporter.

Hva er woocommerce?

WooCommerce er en åpen kildekode e-handelsplattform for WordPress. Enkelt sagt er det er en plugin som gir deg mulighet til å selge varer og tjenester fra din WordPress-nettside.

Hvorfor bruke Woocommerce?

WooCommerce er et populært valg for mange nettbutikker da det er enkelt å bruke, fleksibelt og tilpassbart, samtidig som det er gratis å laste ned og bruke.

Woocommerce tillater deg å gjøre om nettsiden din til en velfungerende nettbutikk med komplette løsninger og alt du trenger innen e-commerce feltet.

Bruker du Woocommerce får du også et system som utvikler seg hele tiden! Det finnes nemlig et stort fellesskap av utviklere og brukere som stadig utvikler nye plugin og verktøy som kan utvide både funksjonaliteten og designet til nettbutikken din.

Med WooCommerce har du enkel tilgang til å håndtere produkter, ordre, kunder, rapporter, salg og mer fra et intuitivt administrasjonspanel. Systemet gir deg full kontroll over designet og funksjonaliteten til nettbutikken din samt muligheten til å integrere ulike løsninger for betaling fraktmuligheter, skatter og mer.

I Horn jobber våre webdesignere med Woocommerce på vegne av flere kunder.

Kort sagt – hvis du ønsker å skape en unik og tilpassbar nettbutikk med full kontroll over designet og funksjonaliteten, og ikke vil betale for abonnement, er Woocommerce et godt valg.