Wordpress

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside til dine behov

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Innledning

Skal du sette opp en nettside eller nettbutikk som vil kreve ulike integrasjoner og avanserte tredjepartssystemer? Det finnes en rekke ulike verktøy for oppsett av nettsider, men når det kommer til flest mulig valgmuligheter er det en soleklar vinner — Wordpress. Wordpress er et CMS-system med utallige alternativer, både innen design og plugins. Her kan du virkelig skreddersy nettsiden til å inneholde akkurat det du måtte ønske. Våre webdesignere er godt drevne i Wordpress og hjelper deg å sette opp nettsider som er tilpasset ditt formål. Wordpress kan være noe mer avansert enn andre systemer, men la oss se litt nærmere på hva det er og hvorfor så mange bruker det den dag i dag.

Hva er wordpress

Wordpress er et anerkjent og høyt elsket CMS (Content management system) over hele verden. I systemet finnes det et enormt utvalg av maler, plugins, integrasjoner og mer. Wordpress benyttes i dag til både oppsett av nettsider, nettbutikker, blogger og porteføljer.

Wordpress har mange plugins tilgjengelig

Wordpress er et OSS (Open Source System), noe som betyr at de som ønsker kan være med på å videreutvikle systemet ved å legge til plugins. I dag finnes det et hav av tilgjengelige plugins som kan benyttes på nettsidene. Eksempelvis kan det hende du må installere plugins for å ordne med logistikk, beregninger, betalingssystemer eller annet. Dette kan våre webdesignere enkelt finne frem til slik at nettsiden din får de beste løsningene tilgjengelig.

Wordpress krever vedlikehold

Sett opp mot Webflow er Wordpress mindre intuitivt, noe som betyr at mye av vedlikeholdet og redigering vil være vanskelig å gjøre selv. Det betyr derimot ikke at du ikke kan ha en wordpress side. Her i Horn Media har vi dyktige webdesignere som kjenner til wordpress og kan hjelpe deg med support. Systemet er tross alt elsket over hele verden av designere og utviklere grunnet de enorme mulighetene du har innenfor teknisk design.

Ved lansering av en side i Wordpress står du fritt til å velge om du ønsker å ha redigeringstilgang eller ikke. I så fall vil våre webdesignere gi deg opplæring i hvordan du bruker systemet.

Fritt fram med hosting

I motsetning til Webflow, kan en wordpress side hostes på flere tusener servere. Dermed er det opp til deg som enkeltkunde å velge hvilken hosting-plattform du ønsker å bruke. Siden det finnes flere alternativer, betyr det også at du kan få både dyre og billige nettsider. Etter mange år i bransjen kan vi i Horn hjelpe deg å velge en hostingplattform. Bare å spørre oss! Ønsker du å sette opp en nettside i Wordpress? Ta kontakt med oss i dag og fortell oss hva du ønsker!