Webflow

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside til dine behov

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Innledning

Høy kvalitet, enkelt brukergrensesnitt. Når vi snakker med bedriftseiere er det gjerne to ting som kommer opp i forbindelse med nettsiden; dårlig tid og lite tekniske ferdigheter. Dersom du ønsker en nettside som er lett å håndtere, redigere og oppdatere, er Webflow både intuitivt, brukervennlig og med et hav av ulike muligheter innen design kan du få en profesjonell nettside skreddersydd ditt bruk. Velger du å sette opp en nettside i Webflow kan våre webdesignere ha nettsiden klar på kort tid. Våre spesialister er godt kjent med verktøyet og tilpasser hver enkelt side etter dine ønsker.

Hva er Webflow?

Webflow er et system for design av nettsider, blogger og nettbutikker. På fagspråket er det et CMS (Content marketing system) som bruker no-coding. Dette betyr at systemet ikke krever koding med 00 01 > x for å kunne sette opp en side og vedlikeholde den, samt redigere etterhvert som det blir behov.

Har du en nettside satt opp i Webflow betyr det at du slipper å måtte utføre endringer i et avansert kodet system. Istedenfor får du klare føringer for hva du må gjøre for å redigere de sidene du ønsker, legge til tekst, fjerne innhold og mer. Som kunde av oss i Horn vil du kunne få opplæring i dette dersom du ønsker å kunne utføre redigeringer inne på din egen side.

Hva får du inkludert i Webflow?

Webflow har flere essensielle faktorer som allerede er ferdig innebygd i systemet. Dette inkluderer SEO- og metabeskrivelse, Open Graph-innstillinger, SSL-sertifikat, Google Analytics, Google Search Console, Favicon og mye mer. Du får dermed alle de teknisk nødvendige elementene for at en nettside skal fungere optimalt, både i forhold til SEO og brukeropplevelse. Webflow sine nettsider blir alle hostet på AWS (Amazon Web Services). Dette er en hostingplattform som er spesielt dyktig på hastighet og sikkerhet. Har du dette som din hostingplattform kan du sitte på andre siden av kloden og fremdeles vil nettsiden lastes inn like raskt.

Et enkelt system som reduserer risikoen for feilkoding

Ettersom dette er et no-source system unngår du i større grad risikoen knyttet til feilkoding som ofte forekommer i OSS (Open Source systemer). Har nettsiden din blitt lansert med Webflow har du et enkelt og intuitivt system å forholde deg til om du ønsker å gjøre endringer i ettertid. Du behøver altså ikke en stor teknisk-kompetanse for å bruke redigeringsverktøyet i Webflow.

Hvorfor jobber vi med Webflow?

Vi bruker Webflow for å kunne jobbe med et system som er lett og forstå, og som ikke krever mye detaljarbeid i form av innstillinger, redigering og mer. Webflow har en rekke design tilgjengelige og fremskynder prosessen med å lage nettside ved at vi slipper å kode alt for hånd hver gang. Vi kan dermed levere nettsider av god kvalitet og høy teknisk standard veldig raskt!

Hvem egner Webflow seg for?

Webflow egner seg egentlig for alle og enhver, med noen unntak. Ved tilfeller der det er behov for mange plugins, vil kanskje ikke Webflow være det optimale valget. Det finnes alternativer også for Webflow, men om du skal drive nettbutikk, vil du har flere muligheter med en Wordpress side. Du kan lese mer om Wordpress her.