Kontakt oss

Karriere

Kort om horn media

Vi er et digitalt mediebyrå som holder til i Oslo på Skullerud. Hver dag jobber vi med små og mellomstore bedrifter over hele landet. Vår oppgave er å hjelpe de å få en bedre digital synlighet og få mer ut av hver krone de bruker på markedsføring.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi setter kompetanse, lærevillighet og mennesker som ønsker og gjøre en forskjell for bedrifter i Norge høyt. Som ansatt i Horn har du stor frihet og det forventes derfor at våre ansatte tar ansvar for sine oppgaver og at det ikke skal være behov for å overvåke dem på hver minste ting.

Samtidig forventer vi at vårt team tar ansvar for å hjelpe bedrifter med å ta bedre valg og at det legges til rette for at de skal få en fantastisk opplevelse hver eneste gang de er i kontakt med Horn Media.

Ønsker du å lese mer om hva vi gjør kan du trykke her.

Hvordan er det å jobbe her?

Her kan du lese hva flere av oss i Horn har å si om hvordan det er å jobbe her.

Som nystartet medierådgiver fikk jeg – og får fremdeles i dag – utrolig god og grundig opplæring. Horn har virkelig gitt meg en forståelse i forhold til digital markedsføring og ulike scenarioer, hva som er viktig å fokusere på og hvordan jeg best skal ta dialogen med kunder.

– Marthe, medierådgiver

Ikke bare har jeg utviklet meg innenfor markedsføring og gått opp i stilling, men jeg har også utviklet meg som person. I dag gjør jeg daglig ting som er langt utenfor komfortsonen.

– Mithuna, strategisk rådgiver

Det merkes at Horn er et selskap som holder seg oppdatert på den digitale utviklingen i verden. Som innholdsprodusent implementerer jeg stadig nye måter å jobbe på basert på trender, nye verktøy og ja – alt som måtte komme vår vei!

– Dina, innholdsprodusent

Til forskjell fra tidligere arbeidsplasser føler jeg ikke at jeg bruker tiden min på unødvendige ting. Vi blir gitt stor tillit og får med det muligheten til å være svært selvdrevne. Det er noe med å ikke føle seg overvåket til enhver tid, da blir det også mye hyggeligere å være på jobb!

– Joachim, Google ADS spesialist

Stemningen er grusom. Hahaha, neida, dette er virkelig et positivt miljø med mye latter. Du føler du kan spørre om hva som helst uten at noen ser rart på deg.

– Mari, medierådgiver

Hvem ser vi etter?

Vi ser alltid etter dyktige mennesker, enten det er som rådgivere eller som spesialister i sitt fag på vår backoffice avdeling.

Vi ser etter deg som har et ønske om å gjøre en forskjell. Dette ved å hjelpe oss med videre vekst mens vi jobber mot og bli det ledende byrået for SMB markedet i Norge. De fleste hos oss har en bachelor eller mastergrad i markedsføring, men kompetanse og lærevillighet teller like mye om ikke mer. Rett og slett fordi markedsføringsfaget hele tiden forandrer seg. Med det er det for oss i Horn enda viktigere at du har et ønske om å bli god i ditt fag og å holde deg oppdatert enn at du visste alt som var å vite for tre eller 5 år siden.

Hvis du ønsker å jobbe et sted som faktisk gjør en forskjell for flere hundre bedrifter hver eneste dag og du er en person som er lærevillig, er glad i konkurranse og ikke minst en jævlig hyggelig person, da vil vi høre fra deg!