Om oss

Vår historie

Horn Media ble etablert helt tilbake i 1996. Den gang samarbeidet vi med flere næringslivsorganisasjoner som blant annet Eksportrådet, Norges Rederiforbund, Norsk Olje & Gass og Oslo Cancer Cluster for å nevne noen. Vi jobbet med å markedsføre tusenvis av bedrifter mot utlandet i de største bransjene i Norge. Dette gjorde vi gjennom flere ledende publikasjoner.

Mens verden ble mer og mer digital begynte flere å be om råd i forbindelse med digital markedsføring. I takt med den digitale utviklingen etablerte vi oss dermed som et fullservice mediebyrå med hovedfokus på å hjelpe bedrifter å opprette nettsider og drive digital markedsføring for å kunne skaffe de flere riktige henvendelser og kunder.

Hva vi gjør

Som et fullservice digitalt mediebyrå tilbyr vi tjenester innenfor alt når det kommer til digital synlighet og markedsføring. Deriblant kan vi hjelpe med nettsider, søkemotoroptimalisering, annonsering, e-postmarkedsføring, logoer og mer.

Samtidig spesialiserer vi oss på å skaffe kundene våre flere riktige henvendelser. Dette gjør vi gjennom at vi ikke selger produkter, men en tjeneste. Det betyr at hva du skal gjøre når det kommer til digital markedsføring er knyttet opp mot dine mål, samt hvordan vi kan nå målene best mulig i henhold til dine budsjetter. Ved at vi jobber på denne måten unngår du å bruke penger på tiltak som ikke er riktig i forhold til dine mål. Dette gjør at du får mer effekt av hver krone du investerer. Vi er også (så vidt vi vet) det eneste byrået som tilbyr 100% fornøydgaranti på nettsider laget av oss.

Hva vi står for

Vi er svært opptatt av at våre kunder skal føle at de i en uoversiktlig bransje blant mange mediebyråer får en trygg og god samarbeidspartner som er med på øke deres egen kompetanse og forståelse rundt deres digitale tilstedeværelse. Som kunde hos oss kan du forvente å vite hvorfor du gjør den markedsføringen du gjør, hvorfor du ikke gjør andre tiltak og ikke minst vil du ha full kontroll på hver krone du putter inn og hva du får tilbake.

Dette mener vi fører til at våre kunder kan ta bedre valg når det kommer til digital synlighet, samt at de føler at de trygt kan skalere budsjettene og utvikle seg sammen med oss som samarbeidspartner.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.