Shopify

Hos Horn Media er vi dedikerte til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din Shopify-butikk. Med vår erfaring og innsikt i e-handel, hjelper vi deg å bygge en solid plattform som både tiltrekker seg kunder og øker salget.

Vi har god erfaring med å sette opp Shopify nettsider for både små og store bedrifter og med lang erfaring innen markedsføring, lager vi ikke bare nettsider som ser bra ut, men som faktisk konverterer til salg. Det er vel også det viktigste for deg?

Book et møte

Gratis og uforpliktende
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside etter dine behov
Rådgivning basert på dine mål

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvis du skal etablere nettbutikk for første gang eller om du ønsker oppgradering av eksisterende løsning kan vi hjelpe deg. Når du har en nettbutikk er det viktig å samarbeide med en partner som kan hjelpe deg når du står fast. Her i Horn har vi god erfaring med oppsett av nettbutikker i Shopify, og kan hjelpe deg med alt fra design og oppsett, til å få på plass ulike integrasjoner som er nødvendig for din nettbutikk.

En av fordelene med å bruke Shopify til din nettbutikk er at systemet både er lett å vedlikeholde og oppdatere. Shopify er i hovedsak mal-basert, noe som betyr at det også er svært intuitivt å ta i bruk og navigere seg rundt. Dette er også veldig positivt med tanke på kundene som kommer inn på nettbutikken.

Hvorfor skal du velge oss?

Mange som tilbyr å sette opp nettbutikk har en tendens til å prise dette langt høyere enn nødvendig. I Horn Media tilbyr vi oppsett av nettbutikker til en fornuftig pris, basert på det du har behov for. Som et av få (om ikke eneste) byrå har vi også en 100% fornøydhetsgaranti.

Siden vi også jobber med markedsføring, bygger vi også alltid nettsiden med et fokus på hvordan du skal generere flest mulig salg.

Hva skjer etter lansering?

Når nettbutikken er lansert gjør vi også jobben litt lettere for deg. Vi overvåker og passer på at nettbutikken er oppdatert innenfor bransjestandard til enhver tid. Skulle det dukke opp problemer med selve systemet kommer vi også på banen og hjelper deg så alt fungerer som det skal.

Har du behov for å legge til flere integrasjoner, produkter, undersider eller annet kan våre dyktige utviklere selvfølgelig bistå deg med dette.

Hvordan få flere salg?

Når du først har fått opp nettbutikken, blir neste steg å få inn salg. Alle våre kunder på nettbutikker får en gratis analyse av markedet, konkurrentene og mulighetene de har når det kommer til markedsføring.

Slik vil vi hele veien jobbe med at investeringen du har gjort skal generere inntekt rask og effektiv, enten om dere ønsker hjelp med markedsføringen eller ønsker å gjøre det selv.