Nettside

I dagens digitale samfunn setter nettsiden din standarden for hvordan du ønsker at bedriften din skal fremstå for eksisterende kunder, potensielle nye kunder, samarbeidspartnere og ikke minst internt for dine ansatte. Det er derfor ingen tvil om at nettsiden til bedriften bør bli prioritert og vise frem bedriften på en en god måte.

Med 150 nye nettsider som blir lansert hvert eneste år og mer enn 600 bedrifter som bruker oss som sin nettsideleverandør, er vi sikre på at vi kan levere en nettside du vil være stolt av. Book et møte med en våre rådgivere i dag!

Book et møte

Gratis og uforpliktende
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside etter dine behov
Rådgivning basert på dine mål

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Hva er en god nettside?

For at en nettside skal være god må den være laget for din bedrift. Det vil si at den er laget med tanke på hvem bedriften er, hva som er viktig å få frem for deg, hva kundene dine ser etter og eventuelt hva nye besøkende ser etter.

I Horn tilpasser vi alle nettsidene til hver enkelt bedrift og har gått bort fra å tilby standardiserte maler som mange baserer seg på i dag.

Når designet er på plass må du passe på at siden din fungerer like bra på mobil som pc ettersom mesteparten av trafikken vil komme fra mobil. Samtidig må du passe på at sidestrukturen er forståelig og gjør det enkelt for dine besøkende å finne fram til det de ønsker å finne. Med andre ord skal siden være brukervennlig.

Videre er det viktig at det tekniske ved nettsiden er utført korrekt og på en ordentlig måte. Er den tekniske tilstanden til nettsiden god unngår du også at nettsiden faller ned eller at det dukker opp brutte linker. I tillegg vil godt teknisk arbeid sørge for at Google kan finne nettsiden å lese den på riktig måte. Dette forsikrer at du har mulighet til å komme opp i søket når folk leter etter deg. Avslutningsvis er det viktig at du har godt med innhold slik at kundene faktisk får den informasjonen de er ute etter.

Hvorfor skal du velge oss som leverandør?

Som nevnt ovenfor lager vi alle våre nettsider tilpasset bedriften din og hjelper deg med å forstå hvordan nettsiden skal bli laget for å få frem det som er viktig for din bedrift, dine kunder og din bransje. Dette sikrer at du får en skreddersydd løsning som er laget for ditt bruk og ikke noen andre sitt.

Siden vi også jobber med markedsføring for de fleste av våre kunder, blir nettsidene laget med en veldig høy teknisk standard, som vil si at vi passer på at alt av det tekniske er gjort riktig. Dette inkluderer blant annet at vi setter opp og sender inn sitemap, lager metabeskrivelser, legger til riktig bruk av H1-H6 og en haugevis av andre ting. For deg som kunde betyr det at du får en nettside som alltid fungerer slik som den skal, laster fort og som faktisk blir indeksert av Google.

Vi har også det vi mener er markedets kanskje mest ledende driftsavtale. Etter din nettside er lansert passer vi på at nettsiden din fungerer slik den skal, også om det har gått 2 eller 5 år siden lansering. Som et av få byråer kontraktfester vi også at vi optimaliserer nettsiden til å stemme overens med bransjestandard etter endringer fra Google og datatilsynet. Dette betyr at dersom det skulle skje store endringer som egentlig vill satt nettsiden din ut av spill, oppdaterer vi nettsiden for å rette opp i dette kostnadsfritt!

Med over 600 aktive nettsidekunder som øker med over 100+ nye kunder hvert eneste år kan du være trygg på at våre designere og utviklere har lang erfaring med kunder som ligner deg og din bransje.

100% fornøydhetsgaranti

Siden vi er helt sikre på at du kommer til og bli fornøyd med å velge oss som din nye leverandør av nettside tilbyr vi som eneste mediebyrå (så vidt vi vet) en garanti som sikrer at du blir fornøyd med din nye nettsideløsning. Garantien forsikrer deg at vi gjør justeringer og kommer med nye utkast til prisen som er avtalt frem til du som kunde gir oss godkjenning. Med andre ord - vi gir oss ikke før du er fornøyd!

Lyst å sette opp en nettside tilpasset din bedrift? Sett av et møte med våre rådgivere i dag!