Tekstproduksjon

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Kjenner du deg igjen?

For å kunne fortelle potensielle kunder hva du tilbyr må du ha innhold. Vi har dyktige tekstprodusenter som kan hjelpe deg med tekst til nettsiden, nyhetsbrev, e-bøker, kundereferanser – ja, det du måtte trenge.

Hva menes med tekstproduksjon?

Tekstproduksjon er alt av tekst som produseres i forbindelse med din bedrift. Dette kan dreie seg om tekst på nettsiden din, det du skriver i nyhetsbrevene dine, små salgstekster, rapporter du gir ut, e- bøker eller annet tekstarbeid. I det store og det hele kan du ende opp med en god del innhold knyttet til bedriften din, og da er det viktig at innholdet som kunder ser gir verdi. Innhold er kanskje den viktigste ressursen du har til å kommunisere med kundene dine når du ikke står ansikt til ansikt med dem. I tillegg vil ikke nettsiden din kunne overleve i den digitale verdenen i dag om du ikke har innhold på plass.

Hvorfor er tekstproduksjon viktig?

Når kunder kommer til siden din, leser en guide, ser på et intervju, leser en e-post eller annet, så er det som regel fordi de er ute etter en ting – informasjon. Tekstproduksjon er alfa omega for at kundene dine skal kunne få en forståelse for hva det er du tilbyr og hvorfor det er av nytte for dem. Enten om det er snakk om tjenestetekster til siden din eller tekst til en “om oss” side; hva du tilfører av informasjon er viktig for at kunder skal velge å benytte seg av dine produkter eller tjenester.

Tekstproduksjon gir deg et uttrykk

En viktig faktor å merke seg er at ulike typer av innhold også har behov for ulike uttrykksmåter. For mange kan det være vanskelig å skulle angripe en tekstoppgave. For å kunne skrive en god tekst, må du også vite hvem det er du skriver til. Har du en forståelse for hvem kundene dine er, vil det være mye lettere å skape engasjerende innhold som de faktisk ønsker å få med seg. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har dyktige tekstprodusenter på huset som vet hvordan ditt budskap skal komme frem på beste vis. Vi kan vinkle tekster så de passer akkurat din målgruppe, legge til rette for et godt oppsett eller simpelthen bare hjelpe deg med språkvask. I tillegg til å kunne skrive engasjerende tekster vet vi også hvordan innhold skal utformes for å hjelpe deg å rangere høyere i Google. Med god kunnskap rundt innholdsproduksjon kan vi derfor hjelpe deg med alt fra søkemotoroptimalisering til det å skrive en tekst som skal brukes til fysisk print.

Hvordan fungerer tekstproduksjon hos oss?

Når vi skal utføre innholdsproduksjon kan vi gjøre dette både med og uten din hjelp avhengig av hva det er som skal skrives. Som regel er det alltid greit å samarbeide om informasjonen som skal stå, ettersom det er du som kjenner din bedrift best. For å kunne samle sammen god informasjon kan det derfor hende vi ønsker å stille deg noen spørsmål under et intervju, slik at vi har en forståelse for hva det er du tilbyr kundene og hvordan du ønsker å fremstå.

Ta kontakt i dag for å få hjelp med tekstarbeidet.