Grafisk design

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

I dagens digitaliserte samfunn vurderes seriøsiteten og inntrykket av en bedrift ut i fra hvordan den presenteres på nett. God grafisk design kan være avgjørende for din suksess.

Horn Media kan hjelpe deg med å vise frem hva som gjør din bedrift unik. Vi tilbyr en rekke grafiske tjenester som designhåndbok, logo, visittkort og brosjyrer. En designhåndbok er en visuell identitet som samler hele bedriftens kommunikasjon. Den inneholder som regel logo, grafiske elementer, fonter og farger. Vi jobber strategisk for å utvikle en helhetlig profil som kan brukes på alle flater. Vi utvikler også logoer for bedrifter, prosjekter og produkter. Alle våre logoer leveres med 100% fornøydhetsgaranti.

Vi hjelper deg helt fra idé til ferdig produkt. Hvis du selv har tanker om design og layout, blir vi sammen enig om et uttrykk du kan være stolt av. Du vet selv hvor viktig førsteinntrykk er, og en flott, godt gjennomarbeidet grafisk profil vil gi bedriften din det førsteinntrykket du ønsker å etterlate. Et godt design og en god brukeropplevelse er også viktig for om kunden ønsker å komme tilbake til siden. Når våre grafiske designere jobber med å utforme en ny visuell identitet for en bedrift, er det helt essensielt at de har en gjennomtenkt strategi. Strategien skaper de i samarbeid med bedriften gjennom visjon, verdier og mål. Med bevisst kommunikasjon skaper vi et tillitsforhold.