Medierådgivning

Klarer du ikke å se hva digital markedsføring kan bety for din bedrift? Eller mangler du en oversikt over hva dere gjør i dag og hvilke resultater dette faktisk skaper? Da kan vi med stor sikkerhet si at du går glipp av en enklere og mer behagelig hverdag som leder eller bedriftseier.

Vil du se hvilke muligheter din bedrift har, hva du går glipp av eller om vi er riktig samarbeidspartner for deg? Book et uforpliktende møte med en av våre rådgivere i dag.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Rådgivning basert på dine mål
Innsikt i bedriftens digitale tilstedeværelse

Detaljer

Kjenner du deg igjen?

De fleste bedrifter vi snakker med på daglig basis har ikke oversikt over hva digital markedsføring kan gjøre for dem eller hva de gjør i dag og resultatene det skaper. Hvis dette også er deg kan vi med stor sikkerhet si at du går glipp av en enklere og mer behagelig hverdag som leder eller bedriftseier.

Har du en plan for veien videre?

Når det kommer til digital markedsføring har du en stor fordel, nemlig at alt er sporbart. Det gjør det lett å vite eksakt hva du får igjen for pengene du investerer samtidig som det blir enklere å skulle skalere videre i forhold til dine mål for bedriften.

Uavhengig om målet ditt er flere kunder, å beholde din posisjon i markedet eller om du ønsker å fokusere på dine eksisterende kunder må det være lagt en plan for hvordan du skal komme dit.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi tar en grundig gjennomgang med deg for å få full oversikt over hvor du er nå og hvor du ønsker å komme. Deretter gjør vi analyser av det du har gjort eller ikke har gjort, markedet og potensialet du går glipp av i dag. Fra der legger vi en plan for hvordan du skal gjøre markedsføringen fremover.

Her vil våre strategiske rådgivere også forklare deg hva som ligger bak hvert eneste tiltak så du som kunde får en forståelse for hvorfor vi kanskje velger bort å jobbe med for eksempel sosiale medier kontra Google ADS. Dette sikrer at du som kunde sitter igjen med en kompetanse som gjør deg trygg på at arbeidet som blir gjort er riktig i forhold til dine mål. Ikke minst vil dette også gi deg forutsetningen for å selv kunne se at det gir den ønskede effekten, uten at vi skal skjule oss bak store ord.

Deretter vil det bli satt opp jevnlige rapporteringsmøter med din rådgiver der dere går gjennom de viktigste tallene i henhold til dine mål. Som regel er det enten kundehenvendelser, økning i digital synlighet eller kontakt fra eksisterende kunder som blir satt som mål. Ved gjennomgang av rapporten skjuler vi oss ikke bak komplisert fagspråk eller tall du ikke forstår noe av, men rapporter på det viktigste så du er sikker på at du får resultatene som er ønskelig.

Hvorfor skal du velge oss?

Grunnen til at du skal velge oss er enkel, vi selger ikke markedsføring som et produkt, men som en tjeneste og et verktøy for hvordan du skal nå dine mål. På bakgrunn av dette legger vi alltid en plan og jobber mot målene som er satt så du faktisk får resultater av investeringen du gjør.

Samtidig, hvis det er viktig for deg å forstå hva som blir gjort og hvorfor og ikke minst øke din egen kompetanse slik at du kan ta riktige valg og forstå resultatene av markedsføringen og hvilke resultater det skaper, da kan vi med stor sikkerhet si at vi er byrået for deg – uavhengig om du tidligere har gjort markedsføring eller ikke.

Vi er også et av få – om ikke eneste – byrå som tilbyr resultatgaranti til våre byråkunder. Med vår garanti kan du være trygg på at resultatene dine skal bli enda bedre når du velger oss, uansett om du allerede gjør markedsføring i dag eller har gjort det tidligere.

Vi er byrået for deg som ønsker å vite hva du får igjen av markedsføringen – Book et møte med oss i dag!