Sosiale medier

Ikke alle leter aktivt etter deg og din bedrift, du må faktisk vise deg frem der de befinner seg. Når vi vet at 8 av 10 sjekker sosiale medier opptil flere ganger daglig og kun 4 prosent sier at de aldri bruker sosiale medier er sannsynligheten veldig stor for at dine neste kunder også befinner seg her.

I løpet av årene har vi jobbet med mange forskjellige typer bedrifter på sosiale medier. Med oss på laget har de blitt mer kjent i sitt marked og hentet inn flere tusen leads som ønsker å benytte seg av deres tjenester. Vil du høre hvilke kanaler din bedrift burde satse på og hvordan dere kan nå deres mål? Book et møte med en av våre rådgivere i skjemaet under!

Book et møte

Gratis og uforpliktende
Rådgivning basert på dine mål

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Kjenner du deg igjen?

Selv om du kanskje skulle ønske det så er det ikke slik at alle dine drømmekunder aktivt leter etter deg og din bedrift, du må faktisk finne dem. Når vi vet at 8 av 10 sjekker sosiale medier opptil flere ganger daglig og kun 4 prosent sier at de aldri bruker sosiale medier er sannsynligheten veldig stor for at dine neste kunder også befinner seg der.

Hva er annonsering på SoMe?

Annonsering på sosiale medier er en form for betalt annonsering som baserer seg på å bruke store datasett med brukerdata til å skreddersy annonser til bestemte kundegrupper. Annonsene du setter opp i sosiale medier kan ta mange ulike former – alt fra video, bilder og ren tekst til artikler eller karuseller, noe som også tilpasses basert på hva din kundegruppe responderer best på.

Annonsering på sosiale medier tillater deg å være synlig der brukere oppholder seg og gir deg muligheten til å spre budskapet til et stort utvalg av mennesker. Ved annonsering på sosiale medier betaler du per visning. Dette kan variere fra verktøy til verktøy, men som regel setter du opp et dagsbudsjett eller maksbudsjett og får x antall visninger for det du er villig til å betale.

Hvorfor annonsere på sosiale medier?

To av de største fordelene med annonsering over SoMe er segmenterinsmulighetene og de smarte algoritmene. Med muligheten til å sette opp annonser basert på demografi, alder, kjønn, interesser og mer finnes det mange muligheter for å skreddersy annonser som passer akkurat din målgruppe. I tillegg har annonseverktøyene på SoMe algoritmer som gjør jobben med å finne de riktige menneskene for deg.

Ved å spore hvem som klikker på annonsen, hva de foretar seg og hva som kjennetegner disse menneskene kan systemet optimalisere for at dine kampanjer får best mulig resultater.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi håndterer annonsering for flere titalls kunder på omtrent alle SoMe kanaler, deriblant Facebook, Instagram og Linkedin. Etter å ha arbeidet med SoMe i lang tid vet vi akkurat hva vi skal se etter for å avgjøre om noe fungerer eller ikke.

Når vi jobber med annonsering er det ikke bare for merkevarebygging eller at du skal nå x antall personer eller få x antall likerklikk. Vi jobber alltid for å skaffe deg flest mulig henvendelser. I noen tilfeller går dette over lengre salgsykluser og i andre tilfeller kan det gå relativt raskt. Et eksempel på dette er en skjønnhetsklinikk vi har jobbet med de siste årene. Gjennom annonsering på SoMe får de i skrivende stund 30-40 henvendelser hver eneste måned fra kunder som ønsker å benytte seg av deres tjenester.

Ønsker du også at din annonsering på sosiale medier skal føre til konkrete resultater som du faktisk kan se resultatene av selv? Da er vi riktig byrå for deg!

Resultatgaranti

Mange bedrifter har dessverre brukt store summer på sosiale medier uten og få annet enn visninger og klikk til nettsiden tilbake. Dette er også viktig men de fleste bedriftseiere vil heller få tilbake harde tall om salg og henvendelser – med andre ord det som fører til penger i kassa. Derfor garanterer vi at dine facebook-annonser er lønnsomme etter 3 måneder eller så får du pengene du har betalt oss for drift og oppsett tilbake.