Nettside til en gunstig pris

Nettsider for bedrifter har eksistert i flere tiår, men det er først det siste tiåret bedriftsmarkedet har merket behovet for en velfungerende nettside. I dag bruker alle Internett, og kravene hos målgruppen øker for hvert år som går.

Når behovet for nettsider øker, øker også markedet av byråer og designere. Når det kommer til selve prisen på en nettside er det stor differanse i markedet blant leverandørene. Dette gjør det ikke enklere å bli klok på hvordan man orienterer seg frem til rett leverandør.

Hos oss i Horn Media slipper du unødige overraskelser og skjulte kostnader når vi opererer med en fastpris som avtales i forkant av produksjonen - Nettopp for å gjøre prosessen tryggest mulig for din bedrift.

Ingen bindingstid på nettsiden

Utover vår fastpris på nettside opererer vi heller ikke med bindingstid eller særskilte vilkår for oppsigelse. Vi har en filosofi om at det er kun misfornøyde kunder trenger lang bindingstid. De fornøyde kundene er tross alt lojale.

Fri support inkludert i prisen

For deg som er lei av dyre supportavtaler som koster skjorta ved den minste justering på nettsiden, kan vi betrygge deg om at du har fri support og vedlikehold inkludert hos oss.

Du kan ringe eller sende e-post til oss for råd og veiledning uten kostnad. Som kunde får du også 1 time arbeid inkludert hver måned til endring av design og struktur.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Horn Media dersom du ønsker en gunstig pris på din nye nettside!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.