Moderne hjemmeside til rimelig pris

I dag er det mange leverandører av hjemmesider, og man kan si at markedet har eksplodert av tilbydere og diffuse prisdifferanser. Og akkurat som med alt annet, er det også viktig at bedrifter forstår at tilbud som ser for gode ut til å være sanne, som regel er det. 

Det er derimot ikke sagt at det ikke er mulig å få en god hjemmeside til en rimelig pris.

Derfor varierer det hvor rimelig du kan få en hjemmeside

Når det kommer til hjemmesider kan vi egentlig si at du får det du betaler for. Med det sagt er det mulig å få fullt funksjonelle og profesjonelle rimelige hjemmesider. Det som i størst grad avgjør hvor rimelig du kan få en hjemmeside eller ikke er design, størrelse og kompleksitet. Jo større arbeid som kan forventes, jo dyrere vil det også være.

I det store og hele vil prising av hjemmesider avhenge av en del faktorer. Les om flere av dem her

Rimelig hjemmeside

Skal du ha en rimelig hjemmeside vil det mest sannsynlig bety en malbasert hjemmeside. Dette betyr standardiserte løsninger, få redigeringsmuligheter og en side som mest sannsynlig vil ligne veldig mange andres. Går du hakket over til en hjemmeside laget med målsøm vil du ha flere muligheter.

En mindre rimelig hjemmeside - Bedre kvalitet

En hjemmeside laget med målsøm åpner opp for mer fleksible løsninger. Samtidig er du sikret en side som er tilpasset akkurat din bedrift.

I Horn Media leverer vi hjemmesider med målsøm. Dette betyr at vi finner en løsning som du liker, lager et passende design, legger til de funksjonene du ønsker og utfører justeringer basert på dine ønsker etter du har sette første utkast.

Når du velger å la oss levere hjemmesiden din får du også en ekstra sikkerhet knyttet til den tekniske standen på hjemmesiden din. Vi sørger for at alle hjemmesider er optimalisert for seo. I tillegg har vi en helt unik hostingavtale som inkluderer kontinuerlig overvåking og oppdatering av hjemmesiden din i henhold til bransjestandard.

Ikke helt kjent med søkemotoroptimalisering? Lær mer om seo.

Hjemmesider med fastpris og ingen bindingstid

Hva som blir ansett som en rimelig hjemmeside vil også komme an på deres budsjett og oppfatning av rimelig. Prisen for en hjemmeside levert av oss avtales på forhånd og er dermed ikke timebasert som hos mange andre. Vi har ingen skjulte kostnader. Ei heller bindingstid.

Hos Horn Media får du mye for pengene, med det mener vi at hjemmesider av oss har en relativt rimelig pris i forhold til hva investeringen gir deg — og ikke minst hva den vil bety for bedriften. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med en ny hjemmeside til en fornuftig pris!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.