Moderne hjemmeside til rimelig pris

Prisen for en hjemmeside er avgjørende for en hver bedrift som kommuniserer med kundene sine via Internett i hverdagen. Dersom hjemmesiden ikke fungerer optimalt overfor de besøkende resulterer det som oftest i at de heller velger en konkurrent.

I dag er det mange leverandører av hjemmesider, og man kan si at markedet har eksplodert av tilbydere og diffuse prisdifferanser. Bedrifter ser ut til å forstå at tilbudene som ser for gode ut til å være sanne, er heller intet unntak i den digitale verden. Som oftest lønner det seg å betale prisen for kvalitet, men om bindingstiden er lang, og supporteringen for hjemmesiden er dyr, vil det kreve enda mer fra deg for å kunne gjøre bedriftens hjemmeside lønnsom.

Hjemmeside med fastpris og uten bindingstid

Hos oss i Horn Media velger du selv hvorvidt du ønsker en malbasert hjemmeside, eller ypperste kvalitet med skreddersøm. Prisen som avtales i forkant av produksjonen er også den prisen du forholder deg til. Vi har ingen skjulte kostnader. Ei heller bindingstid.

Vi har ingen behov for å binde fast våre kunder når vi alltid leverer hjemmesiden i den kvaliteten og prisen vi ble enige om.

Gratis support og vedlikehold

Når du ikke trodde du kunne få flere fordeler med hjemmeside hos oss i Horn Media, kan vi forsikre deg om at du hjemmesiden leveres med fri support.

Du kan ringe eller sende e-post til oss for råd og veiledning uten kostnad. Som kunde får du også 1 time arbeid inkludert hver måned til endring av design og struktur.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ny hjemmeside til en fornuftig pris!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.