Billige nettsider – et godt alternativ for småbedrifter

Har du funnet ut at det er på tide å oppgradere nettsiden til bedriften eller skaffe en for første gang? Men så har du ikke lyst til bruke allverdens med penger på dette i første omgang? Det er ikke sikkert det trenger å være så dyrt som du kanskje tror. Både ved bruk av nettsidebyggere og byråer kan du få en relativt billig nettside!

Litt avhengig om du ønsker å gjøre det selv eller ikke finnes det flere alternativer der ute. Å bruke en nettsidebygger vil definitivt kunne gi deg en billig nettside, men her må du også være klar over at det finnes en rekke begrensninger tilknyttet redigeringsmuligheter og videre utvikling av nettsiden i fremtiden. I tillegg forutsetter det at du forstår hvordan du skal bruke verktøyet.

Hva får du med en billig nettside?

En billig nettside kan gi deg alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å starte og drive en vellykket virksomhet online. Med de fleste moderne nettsidebyggere får du i dag gode verktøy som sørger for et brukervennlig nettsidedesign, og du vil også kunne tilpasse nettsiden din med farger, fonter og eventuell plassering av de ulike elementene. Resultatet ved bruk av slike verktøy vil kunne se svært profesjonelt ut, men som nevnt ovenfor er det vanskelig å skulle gjøre større endringer i fremtiden med ferdige maler og begrensede muligheter for utvikling.

Tenk på strategien før du går for det billigste alternativet

Før du bestemmer deg for å gå videre med en billig nettside er det derfor viktig at du tenker på strategien din. Hvor er det dere ønsker å være om 5 år? Skal dere utvide, skal det legges til flere fokusområder som vil kreve avanserte undersider? Mye kan skje på kort tid, så pass på at den billige nettsiden ikke skaper problemer for dine fremtidige planer.

Vi gir deg gode priser på nettsider med mye inkludert

Skal du lage en nettside hos byrå vil det aldri være like billig som å gjøre det selv. Derimot får du mye mer med på kjøpet, inkludert support og hosting. Som byrå opplever vi ofte at kundene våre blir overrasket over hvor billig nettsiden ble i forhold til hva de hadde sett for seg. Hvor billig nettside vi kan ha mulighet for å tilby kommer selvfølgelig an på hva du ønsker å ha inkludert på siden, men alt i alt er vi gode på å sette priser som gir deg mye for pengene.

Om vi ikke kan sette opp en nettside som er billig nok anbefaler vi alternativer

Men vi skal være ærlige. Noen ganger hender det at folk som har kontaktet oss som byrå ikke har budsjettet til å kunne få den nettsiden de ønsker. Ettersom vi alltid ønsker å finne de beste løsningene for deg som bedrift vil vi vise deg alternative måter å få satt opp en billig nettside – mest sannsynlig vil vi da anbefale en nettsidebygger som kan passe ditt behov.

I Horn Media er vi opptatt av at du skal kunne komme langt – også med et lite budsjett. Vi kan sette opp alt fra enkle, billige nettsider til mer avanserte og mer kostbare.

Ta kontakt med oss i dag om du vil se på mulighetene rundt din nye nettside!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.