Webside

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere
100% fornøydhetsgaranti
Skreddersydd nettside til dine behov

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Detaljer

Kjenner du deg igjen?

I dag settes det høye krav til en bedrift sin webside. Både fra potensielle, nye og eksisterende kunder, men også fra jobbsøkere og dine ansatte. Derfor burde det absolutt være en prioritet å ha en webside som viser bedriften fra sin beste side!

Hva gjør en webside god?

Hva som gjør en webside god er fordelt utover flere faktorer. Blant annet er det viktig å ha en webside som er tilpasset din bedrift. Med andre ord må den være satt opp med tanke på hvem dere er, hva dere ønsker å si, hva kundene deres leter etter og eventuelt hvordan nye kunder skal bli kjent med dere som bedrift.

Dette er vi eksperter på. Vi tilpasser alle websider til bedriften som skal ha den og har for lengst gått bort fra standardiserte maler som altfor mange benytter seg av i dag.

Som du sikkert er klar over er det også i dag et langt større antall som besøker websider på mobilen. Derfor må du sørge for at websiden din er like bra på mobil som pc da det vil være her mesteparten av trafikken kommer fra.

For at websiden din skal være til nytte er det også viktig å tenke på brukervennlighet. Dette innebærer at websiden har en god sidestruktur og at det er lett for brukere å navigere seg frem og tilbake inne på websiden. Er ikke websiden brukervennlig kan jeg love deg at det ikke er mange som vil returnere til den.

Men det er ikke bare designet som er viktig, den tekniske standen til siden har også en stor betydning. Det tekniske har noe å si for hvor fort siden laster inn, om det oppstår brutte linker og ikke minst hvorvidt google klarer å indeksere websiden din. Er ikke dette på plass vil du heller ikke kunne rangere i søkemotorene. Derfor er det svært viktig at det tekniske arbeidet blir utført korrekt.

På tampen må det også nevnes at innhold må være på plass. Du kan jo tenke deg selv hvordan det er å komme inn på en webside uten informasjon når det er nettopp det du er på jakt etter – ingen god opplevelse.

Hvorfor skal du velge oss som leverandør av webside?

Vi tilpasser alle websider etter hvilken bedrift vi jobber med. Er du kunde av oss vil vi også hjelpe deg slik at du selv får en forståelse for hvordan websiden din burde se ut for at den skal gjøre den jobben du ønsker at den skal. Sagt på en annen måte får du altså en skreddersydd webside til ditt formål.

Som markedsførere vet vi betydningen av at siden er teknisk god. Derfor vil alle websider levert av oss ha en svært høy teknisk standard. Vi jobber med alt fra metabeskrivelser og innsending av sitemap til riktig bruk av H1-H6, komprimering av bilder og en haug med andre tiltak. Dette sørger for at siden din fungerer som den skal, har rask innlasting og at Google kan lese websiden din slik at du kan rangere i søkemotorene.

Som kunde av oss kan du også yte godt av vår driftsavtale. Vår driftsavtale er kanskje den mest ledende på markedet med et løfte om at vi fortsetter å passe på at siden din fungerer optimalt etter lansering, så fremt du fremdeles er kunde av oss. Vi kontraktfester også å optimalisere siden etter bransjestandard etterhvert som det kommer endringer fra Google eller datatilsynet. Dette betyr at skulle det skje noen endringer som potensielt kunne ført til at webisden din var nede over lengre tid, sikrer vi at dette ikke skjer – og det kostnadsfritt.

Skulle du ha noen tvil om vi er i stand til å sette opp en side for din bransje kan vi nevnte at våre webdesignere har vært borti det meste! Fra før av har vi over 600 aktive websidekunder og antallet stiger med 100+ nye kunder hvert år! Vi er helt sikre på at vi vil finne en løsning som passer din bedrift.

Vi tilbyr 100% fornøydgaranti

Fordi vi er helt sikre på at du kommer til å bli fornøyd med oss som din websideleverandør tilbyr vi også en 100% fornøydhetsgaranti.

Så langt vi vet, tilbyr vi som eneste byrå deg som kunde en ekstra sikkerhet rundt våre websider. Vi lager websider, justerer og kommer opp med utkast til du er fornøyd – om det så tar 3, 5 eller 11 utkast til prisen som er avtalt. På den måten kan du være sikker på å få en webside du er fornøyd med!

Trenger du en ny webside? Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for din bedrift! Book et møte med oss i dag!