TM Eiendomsservice

TM Eiendomsservice er en bedrift som leverer alt av eiendomstjenester. De kan være behjelpelige med både små og store oppdrag eller som en fast samarbeidspartner for bedrifter og borettslag rundt Oslo.

Utfordringen

TM Eiendomsservice kom til oss rett etter de hadde startet opp. Fra før hadde de flere tiårs erfaring med forskjellige typer arbeid i forskjellige bedrifter. Med det hadde de selvfølgelig opparbeidet seg et godt kontaktnettverk. 

På den andre side trengte de en god presentasjon av det nye firmaet digitalt for å kunne nå målene sine om å få inn nye og riktige typer oppdrag raskest mulig slik at de kunne fylle opp kalenderne sine. 

Løsningen

Etter å ha kartlagt hvor TM Eiendomsservice ønsket å være ble det klart hva løsningen var.

3 uker senere lanserte vi en ny nettside med fokus på god og brukervennlig struktur samt CTA.

“Vi får mye skryt for vår nettside av både kunder og andre i bransjen og det er ikke tvil om at nettsiden hjelper oss å gjøre et godt og profesjonelt inntrykk i møte med større kundecaser selv som en nyoppstartet bedrift. “ – TM Eiendomsservice

Samtidig som nettsiden ble satt opp gjennomførte vi dyptgående intervjuer med kunden for å få inn ytterligere informasjon om dem, tjenesteområdene deres og hva som gjør at TM skiller seg fra andre bedrifter i bransjen. Dette sikret at nettsiden også faktisk forklarer hva de kan tilby og hva kundene kan forvente av de som leverandør.

TM sin største utfordring var at de måtte få inn nye kvalitetsoppdrag raskest mulig. Av den grunn valgte vi kun å fokusere på Google Ads i oppstartsfasen.

Dette ga umiddelbare resultater. Kampanjen var oppe allerede samme dag som lansering av nettsiden og den første henvendelsen kom allerede dagen etter.

Resultatet

Selv med et lite budsjett til annonsering har TM på bare et halvt år fått over 87 henvendelser på annonseringen, og det med et budsjett på under 20.000. Ved hjelp fra oss når de i dag de som befinner seg i kjøpsmodus og aktivt søker etter tjenestene de tilbyr. Med andre ord har de blitt synlige for mennesker som ønsker å bestille deres tjenester.

“Siden oppstart har det ikke vært en uke der vi ikke har mottatt henvendelser. Dette har for oss ført til fulle prosjektkalendere og en flyvende start på vår tilværelse som bedriftseiere. Vi har til og med gitt en del henvendelser videre til andre vi kjenner i samme bransje siden vi ikke har mulighet til å ta på oss alt. “ – TM Eiendomsservice

Er du en bedrift i oppstartsfasen som ønsker å se på hvordan vi kan hjelpe akkurat din bedrift med å få en flying start? Kontakt oss i dag og sett av et møte for en analyse med en av våre strategiske rådgivere.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.