Hvordan kan jeg markedsføre bedriften min?

Hvordan kan jeg markedsføre bedriften min?

Du har lagd det beste produktet eller leverer den beste tjenesten, men så er det ingen som ser det. Markedsføring handler om å skaffe kunder. I disse dager trenger de fleste bedrifter et nettsted for å bli tatt seriøst. så hvis du ikke har det er det lurt å begynne der. Vi i Horn Media kan hjelpe deg i gang med nettsiden. Les mer her. Hvis du allerede har en nettside er det neste steget å sørge for at den er søkemotoroptimalisert. SEO (søkemotoroptimalisering) handler om at du skal få din nettside rangert så høyt som mulig i det organiske feltet i f. eks Google sin søkemotor. “På førstesiden av Google utgjør de første seks organiske resultatene ca 70% av alle klikk” Dette er grunnen til at det er så viktig for din bedrift å jobbe med bedre synlighet. Les mer om hvordan vi kan bistå med SEO her. 

Synlighet i sosiale medier 

En annen god måte å markedsføre bedriften din er i sosiale medier. Her er det gode muligheter for både betalt og gratis synlighet. Det viktigste er at du velger steder dine potensielle kunder typisk vil være. Annonsering i sosiale medier som Facebook eller Instagram er noe vi i Horn Media har hatt mye fokus på de siste årene. Digital tilstedeværelse har blitt viktigere og viktigere og flere bedrifter har begynt å jobbe mer målrettet i disse kanalene. Facebook er en kanal hvor det er viktig å få oppmerksomhet og samtidig engasjere brukere. Med riktig strategi fungerer Facebook veldig bra som en inngang til e-post-markedsføring. På Facebook kan du velge mellom ulike formater, enten rene tekstannonser, bilder eller video. Når det gjelder Instagram-annonsering så bidrar denne kanalen til økt bevissthet og engasjement rundt din merkevare. Her er det bare å legge ut godt innhold for gratis synlighet. Det er også muligheter for betalt plassering på Instagram,  med samme segmenteringsmuligheter som på Facebook kan du målrette og tilpasse annonsene til de du ønsker at skal se de. 

God innsikt gir lønnsom markedsføring

Er du ute etter en rimelig og effektiv markedsføringsstrategi, kan e-post-markedsføring være noe for deg. E-post er faktisk der de fleste ønsker å motta tilbud og nyhetsbrev. E-post-markedsføring kan brukes for å skaffe potensielle nye kunder. Dette kan gjøres ved f.eks ha et påmeldingsskjema for nyhetsbrev på nettsiden, eller be følgere på sosiale medier legge igjen e-posten for å delta i konkurranser. Nå som du vet hva som må til for å markedsføre bedriften din, må du legge en slagplan for å nå målene dine. For å drive lønnsom markedsføring er god innsikt en av de viktigste tingene. Dette gjør at du når ut til de rette kundene, og investerer markedsbudsjettet på smartest mulig måte for å øke din fortjeneste. En slagplan vil påvirke alt fra innhold til design og annonsering. En god strategi er selve grunnmuren for all markedsføring. 

Hjelp til hele prosessen 

Horn Media har lang erfaring når det kommer til å utvikle og implementere strategier. 

Vi jobber kontinuerlig med å innhente data fra ulike steder og optimaliserer hele veien. Vi kan stå for hele prosessen fra medieplanlegging til implementering, oppfølging på tiltak dere allerede gjør, eller vi kan bistå med opplæring. Uansett hva du ønsker hjelper Horn Media din bedrift til å bli en vinner på markedsføring. 

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.