Statera Clinic

Statera Clinic er en nyåpnet klinikk med spesialkompetanse på hårtransplantasjon. Teamet som jobber her har lang erfaring og behandler pasienter fra USA, Tyskland, Storbritannia, Canada og hele Europa, og er svært opptatt av å kunne tilby en trygg behandling til alle som kommer.

Hvilken utfordring hadde Statera Clinic?

Som en nyoppstartet klinikk i bransjen, kan det være vanskelig å bryte gjennom. De hadde tidligere prøvd å gjøre litt annonsering på egen hånd, blant annet på sosiale medier, men dette hadde kun gitt et par henvendelser i løpet av noen uker. Statera Clinic kom derfor til oss med et ønske om flere leads og henvendelser slik at de kunne vokse som bedrift.

Dette skulle vi få til!

Løsningen

Siden de var en nyoppstartet klinikk hadde Statera Clinic også et lite budsjett til markedsføring. Etter å ha snakket med bedriften og utført diverse analysearbeid, kunne vi legge frem det vi mente ville være det beste markedsføringstiltaket for Statera Clinic.

Med bakgrunn i konkurransebilde innad i bransjen og midlene tilgjengelig ble det avgjort å sette i gang med leadsgenerering på sosiale medier.

Annonsering på SoMe tillot klinikken å nå ut til et bredt publikum som kunne være aktuelle pasienter, samtidig som konkurransesituasjon var veldig lav. Ved å annonsere på SoMe kunne klinikken tydelig vise frem hva de kunne tilby kunder og fremme sitt budskap, samt differensiere hvordan klinikken jobber kontra andre konkurrenter.

Resultatet

Etter bare en uke hadde klinikken fått inn 35 leads!

Med hjelp fra oss i Horn Media fortsetter Statera Clinic suksessen og får stadig inn nye leads gjennom annonsering over sosiale medier. Den første måneden hadde de fått inn nesten 200 henvendelser og har gått fra en usikker hverdag til fulle kundelister hver eneste uke.

Vil du også vite hvordan du kan få mest mulig ut av markedsføringen? Snakk med oss!

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.