Hardanger Panorama Lodge

Hardanger Panorama Lodge tilbyr en helt unik overnattingsopplevelse i en tretopphytte 11 meter over bakken. Tretopphytta byr på en spektakulær utsikt over Hardanger og passer like godt for en familieferie, vennetur eller firmatur.

Utfordringen

Da Horn Media kom i kontakt med Hardanger Panorama Lodge kunne de fortelle at de hadde brukt opp mot 60 000 hos et annet byrå uten å se noe som helst effekt eller få noe igjen for det. Slik som det var hadde de ingen oversikt over hva pengene hadde blitt brukt til.

Det viste seg at det forrige byrådet hadde brukt budsjettet deres på flere unødvendige tiltak som ikke bidro til å nå målene deres.

For å kunne rette opp feilene som hadde blitt gjort var det viktig å gå helt tilbake til start. Vi i Horn gjorde dermed først en analyse av selve bedriften, hva de tilbyr og hvem de faktisk var på utkikk etter å få vist seg frem til.

Innsikten fra analysearbeidet fortalte oss at Hardanger Panorama Lodge ønsket å bli mer synlig mot de riktige markedene, få flere bestillinger utover hele året og flere direkte henvendelser fra nettsiden og ikke via andre kanaler.

Samtidig hadde ikke kunden et veldig stort budsjett, derfor var det viktig å se på hvordan vi kunne nå de riktige menneskene som var i kjøpsmodus.

Løsningen

Basert på analysene og samtaler med kunden ble det bestemt at det skulle jobbes med Google ADS. Under oppsett av Google ADS for Hardanger Panorama Lodge valgte vi å fokusere nøyaktig på det de hadde å tilby, nemlig overnatting i en fantastisk tretopphytte.

Med fokus på riktig søkeord og godt innhold på nettsiden ble dette en suksess.

Resultatet

Bare i løpet av de første 3 månedene hadde de en ROI på over 300 prosent. Det betyr at for hver tusenlapp de brukte på markedsføring fikk de 3.000,- kr tilbake i bestillinger.

Etter dette har vi fortsatt og videreutviklet ADS-kontoen samtidig som kunden så smått også har startet å jobbe med SEO for å få inn flere “gratis” besøkende fra Google. Dette er langsiktig arbeid som er gjort med tanke på potensiell utvidelse med flere hytter.

Føler du at du mangler en oversikt over hva markedsbudsjettet går til? Ta kontakt med oss! Vi hjelper små og mellomstore bedrifter å oppnå gode resultater med sin digitale markedsføring.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.