Hvor mye koster en nettside?

Hvor mye koster en nettside?

Noe veldig mange lurer på når de skal få seg en nettside er, hvor mye koster det egentlig? Sannheten er at det kostnaden kommer helt an på budsjett, størrelse, kompleksitet og målsetning. 

I disse digitale dager kan man gjøre nesten alt selv med verktøy tilgjengelig på nett, men det er ofte en del begrensninger. Uansett om du lager nettsiden selv er det noen kostnader du ikke kommer utenom, som domenenavn og webhotell. Hvis du skal lage nettsiden din selv kan du bruke for eksempel WordPress. Det finnes utallige WordPress-tutorials på nett, men det er ikke å stikke under en stol at det er mye å sette seg inn i. Hvis du bare skal starte en blogg eller ha en helt enkel nettside er det ikke noe i veien for å lage den selv, men hvis du skal noe mer komplekst anbefaler vi å la profesjonelle ta seg av saken. 

Hvis du ønsker å leie et byrå kan vi i Horn Media hjelpe deg. Å finne et byrå til å bygge nettsiden din er dyrere enn å lage den selv, men også mye mer behagelig. En profesjonelt bygd nettside har mer enn nok fordeler til å rettferdiggjøre den ekstra kostnaden. Vi vil ta oss av hele utviklingsprosessen basert på dine innspill. Hvor mye siden vil koste kommer som sagt an på en del ulike faktorer. Det er viktig for oss å forstå bedriften og målene deres med siden før vi kan gi et estimat. Vi skreddersyr ditt design så det blir akkurat som du vil ha det. Et tilpasset nettsted gir deg mange flere muligheter enn en ferdig mal. 

Det er en del ting som er med på å avgjøre prisen på nettsiden din.

  • Design. Det er stor forskjell i pris på en mal, en mal som har blitt tilpasset og en 100% skreddersydd nettside. 
  • Funksjonalitet. Når det kommer til funksjonalitet er det noen behov som krever mer utvikling. Hvis du for eksempel skal lage en nettbutikk vil det ta lenger tid, og da også koste mer penger. 
  • Innhold. Antall sider, ord, bilder og videoer du skal ha på siden vil også innvirke på prisen. Alt dette tar tid å designe, optimalisere og legge til på siden din. 
  • Markedsføring & SEO. Hvor mye markedsføring du ønsker, og hvilken SEO-plan du velger vil også ha noe å si for prisen. 
  • Erfaring.  Å blir den beste i sitt felt tar tid, øvelse og hardt arbeid. Velger du oss får du lang erfaring og dyktige designere med i prisen. 

Vi i Horn Media hjelper deg gjerne for å finne den beste strategien og en pris du er komfortabel med. Vi starter med et oppstartsmøte der vi går gjennom dine behov. Her kartlegger vi hvilke mål du har med nettsiden og eventuelle designønsker, på denne måten er du delaktig i utformingen av din nye nettside. 

Neste steg er at vi lager en kravspesifikasjon som vi går gjennom i fellesskap. Meningen med en slik kravspesifikasjon er at alle parter skal være klar over hva som skal leveres og når det skal leveres. Gjennom denne prosessen, hvor vi samarbeider underveis, kan du være trygg på at du har tatt riktig valg når det kommer til leveranse av ny nettside til din bedrift.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.