Det lønner seg å utføre en webanalyse

Det lønner seg å utføre en webanalyse 

Innsikt og analyse er viktig for å treffe riktige kunder. Horn Media utfører analyse av din nettside. Ved å utføre en slik analyse kan du få innsikt i hvor du befinner deg nå, hvor du skulle ønske du var og hvordan du kommer deg dit. En grundig webanalyse er avgjørende for å nå målene du har med nettsiden din. 

Hva får jeg vite? 

Analysen gir blant annet innsikt i hvor du rangerer på Google, hvor fort nettsiden din lastes inn, hvor brukervennlig den er og om alt er i orden med GDPR. Du vil også få svar på hvilken markedsføring som er mest effektiv og lønnsom, og konkrete tips til hva som bør endres på nettsiden din for å tiltrekke seg flere kunder. Å forstå hvem som er kundene dine er noe av det viktigste for å oppnå konverteringer. Ved å utføre en webanalyse kan du blant annet se hvilke sider og produkter som er mest populære på nettstedet ditt. Ved å spore tiltakene du gjør får du innsikt i hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. På denne måten slipper du å bruke penger på tiltak som ikke fungerer, og kan legge hele budsjettet på det som faktisk gir resultater. 

Komplett analyse 

Teamet som utfører analysen består av folk som har høy kompetanse innen brukeropplevelser, design, innhold og søkemotoroptimalisering så du får en komplett analyse. Ønsker du å sjekke hvor godt nettsiden din er optimalisert for Googles søkealgoritmer pluss konkrete forslag til endringer? 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om analyse av din nettside.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.