En julegave fra oss i Horn Media - til en bedrift som fortjener ekstra påskjønnelse

2020 har vært et vanskelig år for mange, pandemien har ført til store ringvirkninger i næringslivet, og for mange bedrifter har det siste halvåret vært preget av stor usikkerhet. Jobber du i en bedrift som har hatt det litt ekstra vanskelig i det siste? Eller vet du om en bedrift som fortjener en opptur?

Vi i Horn Media ønsker å hjelpe en bedrift ved å gi de en julegave bestående av ny nettside, og optimalisering av bedriftens markedsføring i et helt år. Julegaven består av en ny, skreddersydd nettside som representerer din bedrift på en profesjonell måte. Vi sørger for at nettsiden er optimalisert så bedriften vil få flere henvendelser. En nettside er bedriftens ansikt utad og det er viktig at den er profesjonell, tillitsvekkende og flott å se på.

Bedriften som mottar julegaven fra oss vil også få optimalisering av markedsføring til bedriften i et helt år. Det er viktig å ha en god markedsføringsstrategi for å drive lønnsomt og kostnadseffektivt. Derfor vil en strategisk rådgiver sammen med bedriften utarbeide en god strategi for 2021 for at året skal bli best mulig.

Nominer din egen bedrift eller noen du syns fortjener det under. Vi ønsker at julegaven skal gå til en bedrift som har hatt et tøffere år enn vanlig, og fortjener en opptur.

Fortell litt om hvorfor akkurat din bedrift eller noen du kjenner kunne trengt et løft og bli med i konkurransen nå.

Book et møte

Gratis og helt uforpliktende
Dyktige rådgivere

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.