WordPress

Våre flinke webutviklere skaper nettsider i WordPress med et design som gjør at din bedrift skiller seg ut i mengden, er brukervennlig, tilpasset alle skjermstørrelser og er søkemotoroptimalisert.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

WordPress krever ingen introduksjon, det er tross alt verdens mest brukte publiseringssystem. WordPress er kjent for sine omfattende utvidelser og sin fleksible mulighet til tilpasning når det kommer til webdesign. Fordi det er et OSS (Open Source System) er det åpent for alle og gir nesten uendelige muligheter utviklingsmessig. En annen fordel med WordPress er at siden kan hostes på tusenvis av servere, og det er opp til hver enkelt kunde å velge hosten som passer for dere. Ønsker man for eksempel en rimeligere nettside, kan man velge en billig hosting.

WordPress er et system som er elsket av designere og utviklere på grunn av alle de tekniske mulighetene, som gjør at man kan lage akkurat det man vil. Det er system de fleste kjenner til og stoler på, som gjør at mange ønsker å fortsette med det samme systemet. Hvis vi designer er nettside for deg i WordPress får du svært god funksjonalitet, enten du skal lage nettside, landingsside eller nettbutikk. Vi tilbyr både skreddersydde løsninger, ferdige maler og nettbutikkløsninger bygd i WordPress.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om WordPress for å finne ut om det er løsningen for deg.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester