Webflow

Vi bruker Webflow til å designe layouts, bygge og lansere nettsider, landingssider, og til og med nettbutikker.

Uavhengig av plattform så kan du være sikker på at du får en nettside som er moderne, brukervennlig, optimalisert for konverteringer og ikke minst til fastpris.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Webflow er fremtiden av webdesign og utviklingsbransjen generelt, og er en del av den såkalte “no-code”-bevegelsen. Det er et intuitivt system som tillater oss å fokusere tiden vår på design og SEO, kontra koding. Uten noe å installere, automatiske oppdateringer og ingen PHP er Webflow et godt alternativ til det mer kjente Wordpress. Webflow har flere essensielle ting som er ferdig innebygd i systemet, som blant annet SEO- og metabeskrivelse, Open Graph-innstillinger, SSL-sertifikat, Google Analytics, Google Search Console, Favicon og mye mer.

Webflow hoster alle nettsidene sine på AWS (Amazon Web Services), som er en av verdens beste servere med tanke på hastighet og sikkerhet – uansett hvor man er i verden lastes nettsiden inn like raskt. Serverne til Webflow har 99,99% oppetid, så du trenger aldri bekymre deg for at siden din blir overbelastet eller ikke er tilgjengelig. Nettsidene vi bygger i Webflow har solid og dynamisk responsivitet som gjør at sidene er tilpasset alle type skjermer, fra widescreen til mobiltelefon. Plattformen er optimalisert for høy hastighet, noe som gjør den gunstig til de fleste formål. Webflow har også et redigeringsverktøy som kundene benytter seg av etter lansering som er enkelt å forstå, og som ikke trenger stor teknisk kompetanse for å sette seg inn i.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om Webflow for å finne ut om det er løsningen for deg.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester