SEO

Det viktigste er å være synlig når potensielle kunder søker etter dine tjenester eller produkter. Horn Media hjelper deg med søkemotoroptimalisering slik at du blir synlig i søkemotorene.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

“På førstesiden av Google utgjør de første seks organiske resultatene ca 70% av alle klikk” Dette er grunnen til at det er så viktig for din bedrift å jobbe med bedre synlighet. SEO (søkemotoroptimalisering) handler om at du skal få din nettside rangert så høyt som mulig i det organiske feltet i f. eks Google sin søkemotor.

Horn Media starter alltid arbeidet med en SEO-analyse. Denne analysen avdekker alt du har av potensiale og hva som fungerer bra i dag. Det kan være alt fra teknisk tilstand på siden, struktur av nettsiden, relevant innhold til lenkebygging og sosiale medier. Alt har en effekt på din SEO.

Google er i toppen når det gjelder nettsider som har mest trafikk i verden. Det å være godt synlig i Google sin søkemotor er nøkkelen til nye kunder for de fleste bedrifter. Derfor er søkemotoroptimalisering noe av det viktigste en bedrift gjør.

Våre SEO-spesialister har mange års erfaring når det kommer til søkemotoroptimalisering. Vi tilrettelegger din nettside slik at den får en bedre rangering på Google.

Ønsker du å vite hvilke 5 søkeord som nettsiden din rangerer best på kostnadsfritt?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester