Rørlegger Sivertsen

Kunden hadde tidligere en nettside som var satt opp med et godt fokus på CTA, men som ikke var visuelt selgende nok til at kunden bestemte seg for akkurat de. Vi har videreutviklet strukturen på nettsiden, med et enda større fokus på call to action og mye bedre visuelt inntrykk som får enda flere til å velge de.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen er en rørlegger/entreprenør-bedrift med god fagkunnskap, dyktige medarbeidere og håndplukkede underleverandører. De tilbyr gassinstallasjoner, rørleggertjenester og baderomsrehabilitering fra start til slutt med fremdriftsplan. De har også flisleggere, elektrikere, snekkere og malere og tilbyr rehabilitering/ombygging av hele boliger innvendig og utvendig i alle fag.

Vi var så heldig å utvikle den nye nettsiden til Rørlegger Sivertsen og resultatet kan du se til venstre.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

Rørlegger SivertsenRørlegger Sivertsen

Andre referanser

Mathallen Tromsø

Mathallen Tromsø

Mathallen Tromsø er en restaurant i Tromsø som fokuserer på sesongbasert lokal mat med arktiske råvarer. Med prisvinnende kokker og et dyktig team leverer de en autentisk opplevelse og mat av høy kvalitet.

Fortsett å lese

A-Team Trafikkskole

A-Team Trafikkskole

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for A-team Trafikkskole. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for trafikkskolen.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.