Arctic Guide Service

Kunden ønsket å få et mye bedre visuelt inntrykk samtidig som det skulle være lettere for brukerne av nettsiden å finne fram til riktig avdeling. Samtidig har vi gjort det enklere å bestille uansett hvor du befinner deg på nettsiden.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

Arctic Guide Service

Arctic Guide Service tilbyr guidede turer og aktiviteter i Lofoten, Tromsø og Nordkapp. Med nesten 20 års erfaring har de etablert seg som den ledende leverandøren av guidede tjenester i Nord-Norge. De arrangerer turer og aktiviteter for grupper i alle størrelser og tilbyr guider på et bredt utvalg av språk. De bruker lokalkunnskap, erfaring og samarbeid med lokale partnere for å skape minneverdige opplevelser. De står til tjeneste hele året og tilbyr turer som skreddersys til dine behov!

Vi var så heldig å utvikle den nye nettsiden til Arctic Guide Service og resultatet kan du se til venstre.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

Arctic Guide ServiceArctic Guide Service

Andre referanser

Syberg

Syberg

Kunden hadde før de kom til oss en helt utdatert nettside som ikke ga et godt intrykk eller var responsiv. Syberg har nå fått et utseende som er tilpasset tiden, nettsiden er responsiv og ikke minst viser fram deres produkter og tjenester på en ordentlig måte.

Fortsett å lese

Fun Kitchen

Fun Kitchen

Fun Kitchen er et unikt konsept som åpnet i Hegdehaugsveien høsten 2020. Vi var så heldige å få være med å utvikle deres grafiske uttrykk og digitale tilstedeværelse.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.