Arctic Guide Service

Kunden ønsket å få et mye bedre visuelt inntrykk samtidig som det skulle være lettere for brukerne av nettsiden å finne fram til riktig avdeling. Samtidig har vi gjort det enklere å bestille uansett hvor du befinner deg på nettsiden.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

Arctic Guide Service

Arctic Guide Service tilbyr guidede turer og aktiviteter i Lofoten, Tromsø og Nordkapp. Med nesten 20 års erfaring har de etablert seg som den ledende leverandøren av guidede tjenester i Nord-Norge. De arrangerer turer og aktiviteter for grupper i alle størrelser og tilbyr guider på et bredt utvalg av språk. De bruker lokalkunnskap, erfaring og samarbeid med lokale partnere for å skape minneverdige opplevelser. De står til tjeneste hele året og tilbyr turer som skreddersys til dine behov!

Vi var så heldig å utvikle den nye nettsiden til Arctic Guide Service og resultatet kan du se til venstre.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

Arctic Guide ServiceArctic Guide Service

Andre referanser

A-Team Trafikkskole

A-Team Trafikkskole

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for A-team Trafikkskole. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for trafikkskolen.

Fortsett å lese

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen

Kunden hadde tidligere en nettside som var satt opp med et godt fokus på CTA, men som ikke var visuelt selgende nok til at kunden bestemte seg for akkurat de. Vi har videreutviklet strukturen på nettsiden, med et enda større fokus på call to action og mye bedre visuelt inntrykk som får enda flere til å velge de.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.