Aasberg Alarm

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for Aasberg Alarm. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for alarm - og internettselskapet.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

Aasberg Alarm

Aasberg Alarm

Aasberg Alarm holder til i Dagali like ved Geilo og leverer trådløst internett til hytter i fjellområder uten fibertilkobling. De begynte, som navnet tilsier, som alarmselskap og leverer i tillegg til internett alarmsystemer, videoovervåkning, smarthus, varmestyring, elektriske bommer og andre smarte løsninger for hytter, hjem og næringsbygg.

Aasberg Alarm kontaktet oss med et ønske om oppgradere eksisterende kunder, og få internettkunder til å kjøpe ekstra tjenester og produkter. Les videre for å se hva vi gjorde for å oppnå dette målet.

Oppgradering av nettside

Ved å oppgradere nettsiden så den fikk et moderne og pent design, styrket vi Aasberg Alarm sin posisjon i markedet. Den nye nettsiden bidrar til at Aasberg Alarm får mer autoritet, mer tillit og utstråler trygghet som leverandør av internett og alarmtjenester. Når vi utvikler nye nettsider er målet alltid å utvikle gode og brukervennlige nettsider, tilpasset kundens konsept. En annen viktig ting en ny og oppgradert nettside sørger for er bedre synlighet på nett. Når forbrukere er på jakt etter produkter eller tjenester starter de som regel med å gjennomføre et søk i søkemotoren. Vi sørger for at Aasberg Alarm kommer høyt opp på Google, og dermed får flere konverteringer. For Aasberg Alarm valgte vi Webflow som publiseringsverktøy. Designet er responsivt og er universelt utformet i henhold til krav om universell utforming.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

Aasberg AlarmAasberg Alarm

Facebook Ads

Facebook er en utmerket plattform å bruke får å nå ut til potensielle og eksisterende kunder. Det som er så fint når du annonserer på Facebook er at du kan velge hvem du ønsker at annonsen skal nå. Når annonsene rettes mot relevante brukere, øker sannsynligheten for at disse besøker nettsiden og kjøper alarm, internett eller andre tjenester. Vi hjalp Aasberg Alarm med remarketing for å få potensielle kunder til å oppgradere eller legge til flere tjenester.

Nyhetsbrev

Ved bruk av e-postmarkedsføring kan Aasberg Alarm enkelt kommunisere med eksisterende kunder og dele relevant informasjon om produkter, tjenester og kampanjer. Ved personlig kommunisering vil det også bli enklere å få eksisterende kunder til å oppgradere. Vi bruker også nyhetsbrev til å få kundene inn på den nye nettsiden, og overbevise de slik at de konverterer.

Innhold på den nye nettsiden

Først gjorde vi den nye nettsiden til Aasberg alarm fin og brukervennlig. Neste steg var å skape godt innhold på siden, for å skape bedre brukerflyt og fortsette å etablere trygghet. Ved å bygge gode relasjoner til lesere og kunder, er sannsynligheten for at de blir hos Aasberg Alarm stor. På den nye nettsiden byr vi på selskapets kunnskap og bygger et publikum som ønsker å følge, like og dele innholdet til Aasberg Alarm.

Hva du får hvis du bestiller en nettside fra oss

  • Søkemotoroptimalisert
  • Fastpris
  • Ingen bindingstid
  • Support og vedlikehold
  • Responsiv
  • Backup, sikkerhet og hosting.

Andre referanser

Mathallen Tromsø

Mathallen Tromsø

Mathallen Tromsø er en restaurant i Tromsø som fokuserer på sesongbasert lokal mat med arktiske råvarer. Med prisvinnende kokker og et dyktig team leverer de en autentisk opplevelse og mat av høy kvalitet.

Fortsett å lese

Syberg

Syberg

Kunden hadde før de kom til oss en helt utdatert nettside som ikke ga et godt intrykk eller var responsiv. Syberg har nå fått et utseende som er tilpasset tiden, nettsiden er responsiv og ikke minst viser fram deres produkter og tjenester på en ordentlig måte.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.