Aasberg Alarm

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for Aasberg Alarm. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for alarm - og internettselskapet.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

Aasberg Alarm

Aasberg Alarm

Aasberg Alarm holder til i Dagali like ved Geilo og leverer trådløst internett til hytter i fjellområder uten fibertilkobling. De begynte, som navnet tilsier, som alarmselskap og leverer i tillegg til internett alarmsystemer, videoovervåkning, smarthus, varmestyring, elektriske bommer og andre smarte løsninger for hytter, hjem og næringsbygg.

Aasberg Alarm kontaktet oss med et ønske om oppgradere eksisterende kunder, og få internettkunder til å kjøpe ekstra tjenester og produkter. Les videre for å se hva vi gjorde for å oppnå dette målet.

Oppgradering av nettside

Ved å oppgradere nettsiden så den fikk et moderne og pent design, styrket vi Aasberg Alarm sin posisjon i markedet. Den nye nettsiden bidrar til at Aasberg Alarm får mer autoritet, mer tillit og utstråler trygghet som leverandør av internett og alarmtjenester. Når vi utvikler nye nettsider er målet alltid å utvikle gode og brukervennlige nettsider, tilpasset kundens konsept. En annen viktig ting en ny og oppgradert nettside sørger for er bedre synlighet på nett. Når forbrukere er på jakt etter produkter eller tjenester starter de som regel med å gjennomføre et søk i søkemotoren. Vi sørger for at Aasberg Alarm kommer høyt opp på Google, og dermed får flere konverteringer. For Aasberg Alarm valgte vi Webflow som publiseringsverktøy. Designet er responsivt og er universelt utformet i henhold til krav om universell utforming.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

Aasberg AlarmAasberg Alarm

Facebook Ads

Facebook er en utmerket plattform å bruke får å nå ut til potensielle og eksisterende kunder. Det som er så fint når du annonserer på Facebook er at du kan velge hvem du ønsker at annonsen skal nå. Når annonsene rettes mot relevante brukere, øker sannsynligheten for at disse besøker nettsiden og kjøper alarm, internett eller andre tjenester. Vi hjalp Aasberg Alarm med remarketing for å få potensielle kunder til å oppgradere eller legge til flere tjenester.

Nyhetsbrev

Ved bruk av e-postmarkedsføring kan Aasberg Alarm enkelt kommunisere med eksisterende kunder og dele relevant informasjon om produkter, tjenester og kampanjer. Ved personlig kommunisering vil det også bli enklere å få eksisterende kunder til å oppgradere. Vi bruker også nyhetsbrev til å få kundene inn på den nye nettsiden, og overbevise de slik at de konverterer.

Innhold på den nye nettsiden

Først gjorde vi den nye nettsiden til Aasberg alarm fin og brukervennlig. Neste steg var å skape godt innhold på siden, for å skape bedre brukerflyt og fortsette å etablere trygghet. Ved å bygge gode relasjoner til lesere og kunder, er sannsynligheten for at de blir hos Aasberg Alarm stor. På den nye nettsiden byr vi på selskapets kunnskap og bygger et publikum som ønsker å følge, like og dele innholdet til Aasberg Alarm.

Hva du får hvis du bestiller en nettside fra oss

  • Søkemotoroptimalisert
  • Fastpris
  • Ingen bindingstid
  • Support og vedlikehold
  • Responsiv
  • Backup, sikkerhet og hosting.

Andre referanser

Fun Kitchen

Fun Kitchen

Fun Kitchen er et unikt konsept som åpnet i Hegdehaugsveien høsten 2020. Vi var så heldige å få være med å utvikle deres grafiske uttrykk og digitale tilstedeværelse.

Fortsett å lese

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen

Kunden hadde tidligere en nettside som var satt opp med et godt fokus på CTA, men som ikke var visuelt selgende nok til at kunden bestemte seg for akkurat de. Vi har videreutviklet strukturen på nettsiden, med et enda større fokus på call to action og mye bedre visuelt inntrykk som får enda flere til å velge de.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.