A-Team Trafikkskole

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for A-team Trafikkskole. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for trafikkskolen.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bla for å se hvordan nettsiden ser ut

A-Team Trafikkskole

A-Team Trafikkskole er en kjøreskole som er opptatt av kvalitet, sikkerhet og oppfølging i opplæringen. De er Norges eneste kjøreskole med beståttgaranti. Hos A-Team Trafikkskole skal det være faglig god opplæring, men også morsomt! Les om hva vi fokuserte på da vi skulle skape deres nye digitale tilstedeværelse.

Brukervennlighet og synlighet

Når vi utvikler nye nettsider er målet alltid å utvikle god og brukervennlige nettsider, tilpasset kundens konsept. En nettside fra oss sørger også for synlighet på nett. Når forbrukere er på jakt etter produkter eller tjenester starter de som regel med å gjennomføre et søk i søkemotoren. Hensikten med en nettside er at den skal presentere din virksomhet på en profesjonell måte, den skal vise tillit, autoritet og trygghet, men kanskje det viktigste er konverteringer. Det sørger vi for!

Pent og ryddig design

For A-Team Trafikkskole valgte vi Webflow som publiseringsverktøy, dette gir de en robust og kostnadseffektiv plattform med et enkelt og pent design.  Designet er responsivt og er universelt utformet i henhold til krav om universell utforming. I designprosessen fokuserte vi på et helhetlig og profesjonelt uttrykk. Vi samarbeidet med kunden underveis og hørte på deres innspill så siden fikk et personlig preg.

Før og etter Horn Media redesignet nettsiden

Dra for å se forskjellen!

A-Team TrafikkskoleA-Team Trafikkskole

Engasjerende innhold

I arbeidet med A-Team sin nye nettside har vi gått grundig til verks. Vi har i samarbeid med kunden skapt engasjerende og godt innhold, som er svært viktig for en vellykket nettside. Gjennom relevant og engasjerende innhold er det lettere å påvirke leserens valg før en kjøpsbeslutning tas. Her gjelder det å vekke leserens følelser og besvare alle de spørsmålene en potensiell kunde kan ha om dine produkter og tjenester. God kommunikasjon er nøkkelen til å få fornøyde kunder.

Hva du får hvis du bestiller en nettside fra oss

  • Søkemotoroptimalisert
  • Fastpris
  • Ingen bindingstid
  • Support og vedlikehold
  • Responsiv
  • Backup, sikkerhet og hosting.

Andre referanser

Aasberg Alarm

Aasberg Alarm

Vi har utarbeidet en markedsplan og en ny nettside for Aasberg Alarm. Her viser vi resultatet, og forteller hva vi gjorde for å skape en vellykket digital tilstedeværelse for alarm - og internettselskapet.

Fortsett å lese

Rørlegger Sivertsen

Rørlegger Sivertsen

Kunden hadde tidligere en nettside som var satt opp med et godt fokus på CTA, men som ikke var visuelt selgende nok til at kunden bestemte seg for akkurat de. Vi har videreutviklet strukturen på nettsiden, med et enda større fokus på call to action og mye bedre visuelt inntrykk som får enda flere til å velge de.

Fortsett å lese

Få et uforpliktende tilbud fra oss i dag!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.