Medierådgivning

Bak alle tiltak og aktiviteter ligger en god strategi basert på en nøye utført analyse. Med riktig type strategi vil du komme nærmere din bedrifts forretningsmål.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

I dag er veldig mange selskaper opptatt av å ha en god strategi for å drive lønnsom og kostnadseffektiv markedsføring. For å drive lønnsom markedsføring er god innsikt en av de viktigste tingene, da slipper vi å lete oss frem til gode historier som skal kommuniseres til kundene. Horn Media har flere strategiske rådgivere med mange konverteringer bak seg. Dette gjør at vi er godt rustet til å hjelpe deg med å nå ut til de rette kundene, og investere markedsbudsjettet smartere slik at du øker din fortjeneste. En slagplan vil påvirke alt fra innhold til design og annonsering. En god strategi er selve grunnmuren for all markedsføring.

Horn Media har lang erfaring når det kommer til å utvikle og implementere strategier.

Vi jobber kontinuerlig med å innhente data fra ulike steder og optimaliserer hele veien. Vi kan stå for hele prosessen fra medieplanlegging til implementering, oppfølging på tiltak dere allerede gjør, eller vi kan bistå med opplæring. Uansett hva du ønsker hjelper Horn Media din bedrift til å bli en vinner.

Fordi det meste i dag skjer digitalt har digitale strategier blitt enda viktigere enn tidligere.

Nye kanaler er blitt tilgjengelige, nye konkurrenter dukker opp over natta og målgruppens adferd endres fortere enn noen gang. Horn Media har på dette grunnlaget bygget opp en database med innsikt om hva som funker og ikke funker for å skaffe nye kunder, få større kunder eller oppgradere eksisterende kunder.

Få kostnadsfri konkurrentanalyse

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi hjelper deg med

Digital strategi

For å kunne hjelpe din bedrift er vi avhengig og bli kjent og få en god oversikt over hvor du befinner deg digitalt, og ikke minst hvor du ikke befinner deg. Deretter starter vi alltid med kartlegging av dine kunder, potensielle kunder og dine mål. Videre legger vi en strategi med deg som kunde, hvor vi finner ut hva som er de riktige tiltakene, og hvordan vi sammen kan skape de beste resultatene.

Innholdsstrategi

Innholdsstrategi handler først og fremst om å finne ut av hva dine potensielle og eksisterende kunder interesserer seg for og har spørsmål om. Deretter handler det om å produsere godt innhold og distribuere det på riktig måte. Sammen lager vi en effektiv og kostnadsbesparende strategi som både bevarer kunderelasjoner, og skaffer nye kundehenvendelser.

Markedsanalyse

En markedsanalyse gir deg oversikt over markedet du befinner deg i, og hvordan du posisjonerer deg i forhold til konkurrenter og hva de gjør. Du får også innsikt i hvem kundene dine er, hva som kan forbedres, hva som fungerer og ikke fungerer og hvilke muligheter du har. Uten en fullstendig oversikt over markedet og dine konkurrenter er det vanskelig å sette seg en realistisk målsetting.

Flere tjenester