Grafisk design

I dagens digitaliserte samfunn vurderes seriøsiteten og inntrykket av en bedrift ut i fra hvordan den presenteres på nett. God grafisk design kan være avgjørende for din suksess.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Horn Media kan hjelpe deg med å vise frem hva som gjør din bedrift unik. Vi tilbyr en rekke grafiske tjenester som designhåndbok, logo, visittkort og brosjyrer. En designhåndbok er en visuell identitet som samler hele bedriftens kommunikasjon. Den inneholder som regel logo, grafiske elementer, fonter og farger. Vi jobber strategisk for å utvikle en helhetlig profil som kan brukes på alle flater. Vi utvikler også logoer for bedrifter, prosjekter og produkter. Alle våre logoer leveres med 100% fornøydhetsgaranti.

Vi hjelper deg helt fra idé til ferdig produkt. Hvis du selv har tanker om design og layout, blir vi sammen enig om et uttrykk du kan være stolt av. Du vet selv hvor viktig førsteinntrykk er, og en flott, godt gjennomarbeidet grafisk profil vil gi bedriften din det førsteinntrykket du ønsker å etterlate. Et godt design og en god brukeropplevelse er også viktig for om kunden ønsker å komme tilbake til siden. Når våre grafiske designere jobber med å utforme en ny visuell identitet for en bedrift, er det helt essensielt at de har en gjennomtenkt strategi. Strategien skaper de i samarbeid med bedriften gjennom visjon, verdier og mål. Med bevisst kommunikasjon skaper vi et tillitsforhold.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale med en av våre designere

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi tilbyr

Logo

Vi utvikler logoer for bedrifter, prosjekter og produkter. Alle våre logoer leveres med 100% fornøydhetsgaranti.

Profilhåndbok

En visuell identitet som samler hele bedriftens kommunikasjon og inneholder som regel logo, grafiske elementer, fonter og farger. Vi jobber strategisk for å utvikle en helhetlig profil som kan brukes på alle flater.

Brosjyrer

Vi designer og utformer brosjyrer til din bedrift. Hos oss kan du få brosjyren ferdig trykket eller som digital fil.

Visittkort

Et profesjonelt og visuelt vakkert visittkort er med på å skape et godt førsteinntrykk av bedriften din. Vi hjelper deg med alt fra design til print av visittkort.

Banner, plakat og rollups

Vi designer bannere, plakater og rollups med god bildekvalitet, gjennomført design og kort produksjonstid.

Andre designtjenester

Vi hjelper deg med alt fra ide til ferdig produkt og kan tilby det meste av designtjenester. Vi kan bistå med alt fra visuell identitet og illustrasjoner til layout og typografi.

Flere tjenester