Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Google er per dags dato verdens største søkemotor, og mer enn 9,2 av 10 søk skjer via Google. Bare i Norge alene gjøres det 50 millioner søk i Google hver eneste dag! Disse tallene gjør at de fleste bedrifter ønsker å være synlig i det øyeblikket det gjøres søk etter tjenester og produkter.

En av fordelene med søkemotorannonsering i Google er at det er en veldig effektiv form for digital markedsføring. Google Ads kan gi deg resultater nesten umiddelbart, og du betaler kun for klikk på din annonse.

Våre konsulenter blir målt på resultatene de skaper. Dette medfører at de alltid gjør en grundig jobb med oppsett og optimalisering av dine kampanjer. Slik sikrer vi at søkemotorannonseringen blir lønnsom.

Google Ads-konsulentene våre starter alltid med å foreta en søkeordsanalyse av dine tjenester/produkter. Den største jobben er å bruke tid på å sette opp gode kampanjer med riktig type søkeord. Neste steg er at konsulentene skriver gode annonser som fanger kundens blikk og gjør at de klikker på annonsen. Deretter starter de med å tilpasse og optimalisere kampanjene, slik at de treffer din målgruppe på best måte.

Vi implementerer konverteringssporing på alle våre kunder. Det gjør at du som kunde skal være trygg på hvilke kanaler du bruker penger på, og hva du faktisk får igjen for pengene du bruker.

Start Google-annonseringen med et GRATIS møte med en strategisk rådgiver

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester