Foto & Video

Et godt design gir et godt førsteinntrykk, og gode bilder og videoer er med på å løfte det visuelle uttrykket. Vi samarbeider med profesjonelle aktører over hele landet som er best på visuell historiefortelling.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi hjelper deg med bilde og video til annonser og kampanjer, til nettsiden din og til sosiale medier. Foto og video er et effektivt kommunikasjonsmiddel som hjelper bedriften din å skille seg ut. Andre gode grunner til å bruke foto og video i kommunikasjonen til bedriften deres er at mennesker husker visuelt innhold bedre enn tekst, og det skaper et mye større engasjement. Mange forbinder bilder brukt i markedsføring med Stock-fotografier og tenker at profesjonell fotografering blir for kostbart. Hvis du velger å satse litt ekstra på foto, vil du oppdage at det absolutt er verdt det. Se for deg kvalitetsforskjellen på bilder som er tatt spesifikt til din bedrift, sammenlignet med å bruke de samme alle andre finner på nett. Det blir en helt annen ekthet og estetikk som vil resonnere på et mye dypere nivå hos publikum.

Forskning viser at ved valget mellom video og tekst, foretrekker stadig flere å få et tema presentert i et levende og visuelt format. Dette ser vi blant annet i sosiale medier, der videoer deles langt oftere enn annet innhold. Hvis du legger til en video på nettsiden din er det store muligheter for økt konvertering. Video er også bra for rangeringen din i søkemotorer, fordi kunder bruker lenger tid på nettsiden din. Lengre eksponering bygger tillit og signaliserer til søkemotorene at nettstedet ditt har godt innhold. Video er også en enkel og effektiv måte å forklare konsept, ideer og tjenester på så kundene forstår hvordan det fungerer.

Kontakt oss i dag for hjelp med foto og video spesielt tilpasset din bedrift.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester