Facebook og Instagram- ads

Få oppmerksomhet og skap engasjement i sosiale medier. Bruk Facebook eller Instagram som en inngangsbillett for nye kunder.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Annonsering i sosiale medier som Facebook eller Instagram er noe vi i Horn Media har hatt mye fokus på de siste årene. Digital tilstedeværelse har blitt viktigere og viktigere og flere bedrifter har begynt å jobbe mer målrettet i disse kanalene.

Facebook er en kanal hvor det er viktig å få oppmerksomhet og samtidig engasjere brukere. Med riktig strategi fungerer Facebook veldig bra som en inngang til e-post-markedsføring. På Facebook kan du velge mellom ulike formater, enten rene tekstannonser, bilder eller video.

Når det gjelder Instagram-annonsering så bidrar denne kanalen til økt bevissthet og engasjement rundt din merkevare. Med samme segmenteringsmuligheter som på Facebook kan vi målrette og tilpasse annonsene til de vi ønsker at skal se de.

Vi jobber kontinuerlig med optimalisering av annonsekampanjene i sosiale medier for kundene våre. Det å være synlig på plattformer som har best tilgang på data noe som er veldig viktig. Facebook er den aller største mediekanalen og perfekt for å segmentere etter de du ønsker å treffe.

Vi bistår deg med planlegging av strategi, oppsett av kampanjer og annonsering. Fyll ut kontaktskjema eller sett av et tidspunkt med en rådgiver for å se hvor stort potensiale din bedrift har.

Bli kontaktet av en rådgiver

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi bistår deg med planlegging av strategi, oppsett av kampanjer og annonser. Fyll ut kontaktskjema eller sett av et tidspunkt med en rådgiver for å se hvor stort potensiale du har.

Flagg på toppen av et fjell

Jeg ønsker å motta 7 tips til gode Facebook-annonser

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere tjenester