Annonsering

Vi hjelper deg med oppsett, drift og optimalisering av din annonsering, for at du skal få mest mulig ut av din synlighet på nett.

Jeg ønsker et uforpliktende møte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Med målrettet annonsering hjelper vi deg nå ut til din målgruppe, til rett tid og med rett budskap. Vi hjelper deg å sette opp engasjerende annonsekampanjer på alle plattformer.

For oss er det viktig å avdekke alle dine behov når det kommer til annonsering. Vi setter opp kampanjer med god struktur som gir høyest mulig avkastning på dine investeringer.

Videre jobber vi med optimalisering og ettersyn av dine kampanjer. I tillegg til annonserings-konsulentene våre bruker vi programmer som hjelper til med overvåkning av kampanjene så vi sikrer deg best ROI (return on investment). På denne måten kan du være sikker på at annonseringen går så bra den kan og at vi kontinuerlig jobber med å øke konverteringene.

Få helsesjekk av din annonsering

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan bistå med

Google ads

Ønsker du å være synlig i relevante søk i Google? Vi hjelper deg å treffe kunder i din målgruppe ved bruk av Google Ads.

Lær mer

Facebook og Instagram ads

Vi hjelper deg å få oppmerksomhet og skape engasjement på Facebook og Instagram. Vi bistår deg med planlegging av strategi, oppsett av kampanjer og annonsering.

Lær mer

LinkedIn ads

Våre konsulenter hjelper til med oppsett, optimalisering, evaluering og testing av LinkedIn-annonser. Med god overvåking av kampanjene sikrer vi at annonsene får de beste resultatene.

Lær mer

Programmatisk ads

Våre rådgivere hjelper deg med strategi og oppsett i forhold til målgrupper på tvers av medier som gir deg mer treffsikre og kostnadseffektive kjøp.

Lær mer

Flere tjenester